Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

37 de comercianți licitează pentru cele 13 locaţii pentru trăsurile de epocă din Cetatea Alba Carolina

Publicat

Peste 30 de comercianți se vor „lupta”, vineri, de la ora 13.00, pentru una dintre cele 13 locaţii scoase la licitație pentru amplasarea standurilor comerciale sub formă de trăsuri de epocă din interiorul Cetății Alba Carolina. În aceeași zi va avea loc și licitația pentru cele șase tonete mobile, de care sunt interesaţi şapte întreprinzători.

Potrivit reprezentanților Primăriei Municipiului Alba Iulia, un număr de 37 de comercianți vor licita pentru unul dintre locurile în care vor fi amplasate trăsurile de epocă.

Cele 13 spaţii au o suprafaţă de 12 metri pătraţi fiecare și vor fi închiriate pentru o perioadă de 4 ani, cu posibilitate de prelungire. Locaţiile în care vor fi amplasate sunt dispuse astfel: patru în spaţiul dintre Obelisc şi Poarta a III-a, două pe marginea Pieţei Cetăţii, lângă clădirea Universităţii, alte două lângă clădirea “Ierihon” şi statuia lui Mihai Viteazul, două în zona Catedralei Romano-catolice şi alte trei în apropierea Catedralei Reîntregirii. Prețul de pornire al licitației va fi de 0,50 de lei pe mp/ zi.

Amplasamentele 1-4 (din zona Catedralei Romano-Catolice) vor fi destinate doar comercializării produsele realizate de artişti plastici şi artizani.

În amplasamentele 5-13 se vor putea comercializa produse alimentare ce nu necesită preparare, inclusiv produse de patiserie şi cofetărie (fac excepţie sucurile naturale, ceai, cafea, cocktail, vin fiert, produsele de tip pop-corn, vată de zahăr, alune şi nuci prăjite, porumb fiert, îngheţată), produse artizanale de tip suveniruri sau cele care marchează evenimente, festivaluri cu tematică, sărbători religioase (Crăciun, Paşti) sau laice (Zilele oraşului, Sărbătoarea Cetăţii medievale, 8 Martie etc).

Tot vineri, se vor licita și cele şase tonete mobile pentru deplasare dintr-un loc în altul fără a staționa pe domeniul public. Durata contractului este până la data de 31 octombrie, iar licitația va începe de la 6 lei pe zi. Tonetele mobile vor fi destinate comercializării unor produse alimentare.

Pentru acestă licitație s-au depus șapte dosare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Cele 13 locuri din Cetate unde vor fi amplasate trăsurile de epocă au fost adjudecate. Chiriașii vor plăti aproximativ 2.000 de lei pe lună | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax