Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VINERI începe Festivalul de muzică „Vocile Cetăţii”, la Alba Iulia. Cine sunt cei 10 tineri interpreţi care se vor lupta pentru marele premiu

Publicat

Vineri, de la ora 19.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia cele mai bune voci ale tinerilor interpreţi din ţară se vor lupta pentru trofeul „Vocile Cetăţii” şi marele premiu de 45.000 de lei al festivalului de muzică uşoară. În acest an juriul a ales şi un duet pentru a concura în cadrul festivalului. Pe lângă interpreţii din Alba Iulia, pe scenă vor mai urca şi tineri din Hunedoara, Făgăraş, Câmpulung Muscel, Aiud, Abrud şi Ocna Mureş. Sâmbătă începând tot cu ora 19.00 va avea loc Gala Laureaţilor, unde cel mai bun interpret va fi premiat. 

Aflat la cea de-a treia ediţie festivalul a adunat iniţial 63 de concurenţi, din care doar 10 au impresionat juriul şi au fost selectaţi să cânte în finala concursului.

Tinerii interpreţi, printre care şi un duet format din două fete din Alba Iulia se vor lupta pentru marele trofeu „Vocile Cetăţii” şi pentru marele premiu de 45.000 de lei. Lista concurenţilor de la Festivalul de muzică uşoară „ Vocile Cetăţii” 2014 este formată din:

Andreea Magdaş – Hunedoara

Radu Gisoiu – Făgăraş

Georgiana Petruse – Alba Iulia

Raluca Bogdan – Abrud

Paul Tomuş – Alba Iulia

Ruben Ciungan – Aiud

Cătălina Sofica – Alba Iulia

Ilinca Toader – Ocna Mureş

Bianca Popescu – Câmpulung Muscel

Crainic Cosmina şi Rusu Gabriela – Alba Iulia

Sâmbătă, 10 mai, în cadrul festivalului se va desfăşura Gala Laureaţilor, când doar unul dintre cei 10 concurenţi va fi „Vocea Cetăţii”, la cea de-a treia ediţie.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax