Connect with us
Publicitate

Uncategorized

COD PORTOCALIU de ploi abundente în Bulgaria. Ministerul de Externe avertizează turiștii români care se află sau se deplasează pe acest teritoriu

Publicat

În cazul în care vă pregătiți să plecați în concendiu în Bulgaria sau deja vă aflați acolo, trebuie să știți că Ministerul de Externe român a emis o atenţionare de călătorie. Institutul Național de Metereologie și Hidrologie din Bulgaria a emis pentru data de 22 iulie, cod portocaliu de ploi abundente și descărcări electrice. Sunt vizate regiunile Vrața, Pleven, Sofia, Loveci, Pazardjik, Gabrovo. În restul țării, cu excepția regiunilor Silistra, Dobrici și Varna, va fi cod galben de ploi abundente și descărcări electrice.

Pentru românii care intenţionează să călătorească în Bulgaria sau deja se bucură de un concediu de vară pe plajele de acolo, ziua de marți va fi una cu ghinion. Asta pentru că Ministerul Afacerilor Externe atenţionează cetăţenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Bulgariei că Institutul Național de Metereologie și Hidrologie din Bulgaria a emis pentru data de 22 iulie , cod portocaliu de ploi abundente și descărcări electrice în regiunile Vrața, Pleven, Sofia, Loveci, Pazardjik, Gabrovo. În restul țării, cu excepția regiunilor Silistra, Dobrici și Varna, va fi cod galben de ploi abundente și descărcări electrice.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte site-urile de specialitate şi să urmărească pagina de internet www.mae.ro pentru informaţii actualizate înainte de a se deplasa pe teritoriul Bulgariei.

sursa: realitatea.net

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax