Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Exerciţiu demonstrativ de Ziua Pompierului, în zona benzinăriei LukOil de la Gară. Circulație restricționată

Publicat

pompier

pompieri autospeciala Joi, de la ora 11.00, în zona benzinăriei LukOil de pe Bulevardul Ferdinand (în zona Gară-CFR) pompierii din Alba Iulia pregătesc un exerciţiu cu ocazia Zilei Pompierilor din România. În scenariul exerciţiului, pentru îndeplinirea obiectivelor propuse, s-a prevăzut gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de producerea unui accident rutier în zona benzinăriei Luk Oil, în care sunt implicate 4 autoturisme.

De la unul dintre autoturismele implicate în accident, oprit în stâlpul de reclamă al benzinăriei, a început să iasă fum și există riscul aprinderii scurgerilor de carburanți și propagarea incendiului la stația de benzină aflată în imediata apropiere.

Pe durata desfăşurării exerciţiului, respectiv între orele 10.00-14.00, pe Bulevardul Ferdinand I, între intersectia cu Bulevardul Încoronarii și strada Viilor, circulația va fi restricționată și se va derula sub dirijarea polițiștilor de la Rutieră.

Rutele ocolitoare vor fi pe strada Viilor pentru autoturisme şi maşini sub 7,5 tone şi pe şoseaua de centură pentru autovehiculele de mare tonaj.

Cu ocazia Zilei Pompierilor din România, sărbătorită în fiecare an pe data de 13 septembrie, și în baza Planului de pregătire în domeniul situaţiilor de urgenţă, în municipiul Alba Iulia va avea loc, un exerciţiu cu tema „Activitatea Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al jud. Alba, SMURD Alba, Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Alba, Inspectoratului de Poliție al Județului Alba, Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba, Comitetului Local pentru Situații de Urgență și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al municipiului Alba Iulia, Serviciului de Ambulanță Județean Alba, UPU Alba, Direcției de Sănătate Publică Alba, Salvamontului Alba și a celorlalte instituții și operatori economici implicați în gestionarea situațiilor de urgență generate de accident rutier cu victime multiple produs în municipiul Alba Iulia.

La acest exerciţiu participă:

– Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba;

– Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba;

– Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Alba Iulia;

– Inspectoratul de Poliție al Județului Alba;

– Inspectoratul Județean de Jandarmi Alba;

– E-On Gaz S.A;

– Crucea Roșie Alba ;

– S.C. Electrica S.A.;

– Apa CTTA Alba;

– Serviciul de Ambulanță al Județului Alba;

– Poliția Locală Alba Iulia.

Program:

– 10.00 – 10.30 – Ceremonial militar şi religios;

– 10.30 – 11.00 – “Voluntar pentru o zi” – Expoziție cu tehnică și mijloace din dotarea inspectoratului și activități interactive cu publicul;

– 11.30 – întâlnirea cadrelor active cu invitații și cadrele militare în rezervă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax