Connect with us
Publicitate

Uncategorized

FINALA concursului de istorie „Alba Iulia, Cealaltă Capitală”. Cele 4 echipe de liceeni vor răspunde la 40 de întrebări

Publicat

Concursul de istorie și cultură generală „Alba Iulia, Cealaltă Capitală”, ajuns în acest an la cea de-a III-a ediție, își va desfășura etapa finală vineri, începând cu ora 11.00, la Sala de Bal de la Alba Mall. Cele patru echipe de câte patru elevi de la liceele care s-au calificat în finală vor trebui să răspundă corect și rapid la un set de 40 de întrebări, formulate de istoricii Liviu Zgârciu și Tudor Roșu, de la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia. La fel ca și la edițiile anterioare, premiile sunt în valoare de 12.000 de lei și vor fi acordate de către Primăria Municipiului Alba Iulia.

„Vineri, 11 aprilie 2014, la ora 11.00 în Sala de Bal de la Alba Mall va avea loc finala celei de a III-a ediții a Concursului pe teme de istorie Alba Iulia, Cealaltă Capitală. Reamintim că în finala s-au calificat echipajele Seminarului Teologic Ortodox Simion Ștefan, Liceului de Artă Regina Maria, Colegiului Național Horea, Cloșca și Crișan și Colegiului Militar Mihai Viteazul. În finală concurenții vor trebui să răspundă la o serie de 40 de întrebări. Manifestarea este organizată de Primăria Municipiului Alba Iulia, Inspectoratul Școlar Alba și Muzeul Național al Unirii Alba Iulia”, au transmis organizatorii.

Vedeți aici ce întrebări au primit elevii marți în semifinală:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax