Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Bugetul Zilelor Municipiului Sebeş a fost aprobat de Consiliul Local. Vezi ce cheltuieli sunt prevăzute pentru trei zile de distracţie

Publicat

primaria municipiului sebes

Consilierii locali din Sebeş s-au reunit din nou, marţi, de la ora 16.00, într-o şedinţă “de îndată”, pentru a vota bugetul alocat Zilelor Municipiului Sebeş. După ce acesta a fost respins în şedinţa de săptămâna trecută, din cauza numărului insuficient de voturi, alocarea sumei de 260.000 lei (aproape 60.000 euro) a intrat din nou în atenţia aleşilor locali.

UPDATE: Proiectul de finanţare a Zilelor Municipiului Sebeş a fost aprobat de CL cu 11 voturi „pentru”. S-au abţinut de la vot consilierii Dorin Nistor şi Ioan Stanciu de la PDL şi consilierul independent Dan Frăţilă. 

Consilierul Dorin Nistor ne-a declarat că a atras atenţia asupra faptului că în programul manifestărilor sunt prevăzute spectacole ce se desfăşoară după ora 23.00, în condiţiile în care centrul municipiului este o zonă în care sunt locuinţe, iar oamenii merg a doua zi la serviciu şi, în plus, traficul în zonă este blocat pe timpul evenimentului. I s-a comunicat că, deocamdată, nu a fost primit aviz de la jandarmerie pentru programul spectacolelor.

La Zilele Municipiului Sebeş, programate în perioada 16-18 august, sunt invitaţi artişti de renume, care au şi preţuri “piperate”. Astfel, Smiley ar urma să primească 24.620 de lei, Guess Who 18.260 lei şi unul dintre prezentatorii evenimentului, Liviu Vârciu, 14.520 de lei.

Pentru amenajarea scenelor sunt prevăzute cheltuielie de sonorizare, lumini, ecran proiecţie în valoare de 24.400 lei, respectiv 21.072 lei (sunt două scene de spectacole), iar locaţia este centrul municipiului.

Vezi mai multe detalii pe Sebeş24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax