Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ziua Mondială a Teatrului pentru Copii și Tineret: Piesa „Micii Mușchetari”, la Teatrul de Păpuși „Prichindel”

Publicat

Teatrul de Păpuşi „Prichindel” Alba Iulia sărbătorește miercuri 20 martie, începând cu ora 10.00, Ziua Mondială a Teatrului pentru Copii si Tineret iar joi, 21 martie 2013 de la ora 10.00 în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba sărbătorește Ziua Mondială a Teatrului de Animație și Ziua Mondială a Poeziei. 

În cadrul acestor evenimente va fi prezentat spectacolul Micii Mușchetari, regia Teodora Popa. Spectatorii prezenți în sală în cele două zile vor avea ocazia să stea de vorbă cu actorii teatrului care le vor prezenta scena și păpușile din spectacol.

Totodată Biblioteca Județeană Lucian Blaga Alba îi va premia cu diplome și cărți pe copiii participanți la concursul de poezie organizat cu această ocazie.

Partenerii evenimentelor sunt: Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, Unima România și ASSITEJ România.

„Teatrul e acum în zi aniversară! Un prilej de bucurie nu doar pentru teatrul albaiulian ci și pentru întreaga planetă. Faptul că la nivel mondial se sărbătorește teatrul e un mesaj ce afirmă că o societate complexă și modernă nu poate exista fără această formă de artă. Ne bucurăm că teatrul există și ne face mereu mai bogați prin mijloacele lui de expresie atât de variate. Ne ajută să înțelegem mai bine lumea, viața, omul … e o oglindă care reflectă trecutul, prezentul dar și viitorul posibil. Depinde de noi ce direcție alegem! Haideți să ne bucurăm împreună, veniți la teatru, spectacolul vă așteaptă!” Ioana Bogățan, manager.

Evenimentul este deschis publicului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax