Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Majorările din Legea Pensiilor mai aşteaptă. Ce spune Liviu Dragnea despre creşterile de venituri pentru pensionari

Publicat

dragnea2În proiectul de buget pentru anul viitor vor fi prinse toate majorările prevăzute în programul de guvernare, mai puțin Legea pensiilor. Anunţul a fost făcut de liderul PSD, Liviu Dragnea.

Acesta a precizat că noua lege a pensiilor nu este prinsă în bugetul pe 2018, pentru că nu a fost încă adoptată. Precizează că nu este obligatoriu că această să se aplice de anul viitor.

“Ca să vii cu un proiect de lege a bugetului de stat, nu poţi să vii decât pe legi adoptate, nu poţi să prezumi că în anul următor sau peste o lună va fi adoptată o lege. Am şi discutat despre asta, că legea pensiilor nu este obligatoriu să-şi producă efectele financiare în 2018. În schimb, toate creşterile de care am vorbit în programul de guvernare sunt prinse în legea bugetului”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit realitatea.net.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax