|

Marcaje de 1,6 milioane lei, trasate în Alba Iulia. Mircea Hava: Vor dăinui mai mult decât până fumezi o țigară

21741517_1584182818269979_1845260984_nDe câteva seri încoace, Alba Iulia este plină de jaloane, iar pe străzi se simte mirosul proaspăt de vopsea, o vopsea care a costat 1,6 milioane de lei. Contractul pentru „Realizare marcaje rutiere și alte tipuri de semnalizări pentru străzile din municipiul Alba Iulia” a fost câștigat, prin licitație, de o firmă din Bacău. Valoarea contractului pentru acest obiectiv este de 1.664.660 lei fără TVA. 

Primarul a ținut să precizeze, printr-o postare pe Facebook, că marcajele vor fi făcute în tot orașul și vor fi construite patru treceri de pietoni denivelate, în zonele intersecţiilor: B-dul Încoronării cu strada Cetății, Avram Iancu cu Teilor (aproape de Şcoala „Vasile Goldiş), Ștefan cel Mare cu George Barițiu (Şcoala nr.8 și Grădinița 15) și Lalelelor cu Crizantemelor.

„După cum probabil ați observat deja, în Alba Iulia se trasează marcaje rutiere. Aproape imposibil să nu observi că liniile ce șerpuiesc orașul vor dăinui mai mult decât până fumezi o țigară. Contractul a fost atribuit prin licitație unei firme care produce vopseaua. În administrație relevant e „negru pe alb”, în stradă, contează albul pe negru, cu vopsea durabilă, nu simpatică. S-au trasat marcajele longitudinale în cartierul Cetate, Regimentul V Vânători de Munte și pe unele străzi în centru. S-au marcat și trecerile de pietoni din apropierea școlilor. „Asediul” mai durează în campania de toamnă. Urmează centrul, semnalizările din intersecții etc. Pentru siguranța pietonală, vom suplimenta cu patru treceri de pietoni denivelate: B-dul Încoronării cu strada Cetății, Avram Iancu cu Teilor (aproape de școala nr.1), Ștefan cel Mare cu George Barițiu (școala nr.8 și grădinița 15) și Lalelelor cu Crizantemelor. Foarte curând se vor turna și niște covoare asfaltice pentru prelungirea Mușețelului, Crizantemelor, dar și pe Mircea Eliade, pe sub vii, pentru a da posibilitatea de a ajunge mai ușor la stadion”, spune Mircea Hava pe pagina de Facebook. 

Firma câștigătoare a licitației este METALBAC & FARBE S.A. din Bacău, care a venit cu cea mai mică ofertă, de 1.66.660 RON, față de prețul estimat de 1.982.117.65 RON.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=594205avatar Publicat de pe 12 septembrie 2017
Publicat în ADMINISTRATIE, EVENIMENT.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

3 comentarii pentru “Marcaje de 1,6 milioane lei, trasate în Alba Iulia. Mircea Hava: Vor dăinui mai mult decât până fumezi o țigară”

 1. Tara lui Papura Voda
  avatar

  La cum arata in ultima imagine, am dubii serioase referitor la ceea ce spune „dom’ primar”, pare a fi lavabila data cu pistol de vopsit.
  Iar referitor la retroreflexia acestora (in comparatie cu tari ca Franta sau Italia), mai lasa inca de dorit, mult!
  Dar noi traim in Romania, deci nu e nevoie de vizibilitate si siguranta maxima.

 2. Tara lui Papura Voda
  avatar

  Sper ca peste 2-3 saptamani si dupa cateva ploi, sa reveniti cu un articol si sa prezentati starea precara a acestora, sa vedem cum se scuza „administratia”.

 3. ROSU vASILE
  avatar

  De ce nu se face trecerea de pietoni de la intersectia str. George Cosbuc cu str. Morii denivelata pentru ca este intens traversata de elevi ?Politia rutiera a promis acest lucru încă din vara acestui an la o discuție pe care am avut-o cu șeful biroului! !

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

 • moderatorul de serviciu: @Ilie, daca nu-ți place expresia, articolul, citește mai bine o revista de cultură
 • Ilie: ‘la bășcălie’ ?!!!? Stimate… la asa expresii ma intreb daca nu cumva cei care scrieti aceste...
 • om: Ca nu* si-au primit banii.
 • george: trebuia sfintit si oprisa 😁😁
 • Andreea Mezei: Buna seara. Preturile chiriilor nu le-am pus de la mine. Sunt luate de pe site-urile agentiilor...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI