Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Marcaje de 1,6 milioane lei, trasate în Alba Iulia. Mircea Hava: Vor dăinui mai mult decât până fumezi o țigară

Publicat

21741517_1584182818269979_1845260984_n De câteva seri încoace, Alba Iulia este plină de jaloane, iar pe străzi se simte mirosul proaspăt de vopsea, o vopsea care a costat 1,6 milioane de lei. Contractul pentru „Realizare marcaje rutiere și alte tipuri de semnalizări pentru străzile din municipiul Alba Iulia” a fost câștigat, prin licitație, de o firmă din Bacău. Valoarea contractului pentru acest obiectiv este de 1.664.660 lei fără TVA. 

Primarul a ținut să precizeze, printr-o postare pe Facebook, că marcajele vor fi făcute în tot orașul și vor fi construite patru treceri de pietoni denivelate, în zonele intersecţiilor: B-dul Încoronării cu strada Cetății, Avram Iancu cu Teilor (aproape de Şcoala „Vasile Goldiş), Ștefan cel Mare cu George Barițiu (Şcoala nr.8 și Grădinița 15) și Lalelelor cu Crizantemelor.

„După cum probabil ați observat deja, în Alba Iulia se trasează marcaje rutiere. Aproape imposibil să nu observi că liniile ce șerpuiesc orașul vor dăinui mai mult decât până fumezi o țigară. Contractul a fost atribuit prin licitație unei firme care produce vopseaua. În administrație relevant e „negru pe alb”, în stradă, contează albul pe negru, cu vopsea durabilă, nu simpatică. S-au trasat marcajele longitudinale în cartierul Cetate, Regimentul V Vânători de Munte și pe unele străzi în centru. S-au marcat și trecerile de pietoni din apropierea școlilor. „Asediul” mai durează în campania de toamnă. Urmează centrul, semnalizările din intersecții etc. Pentru siguranța pietonală, vom suplimenta cu patru treceri de pietoni denivelate: B-dul Încoronării cu strada Cetății, Avram Iancu cu Teilor (aproape de școala nr.1), Ștefan cel Mare cu George Barițiu (școala nr.8 și grădinița 15) și Lalelelor cu Crizantemelor. Foarte curând se vor turna și niște covoare asfaltice pentru prelungirea Mușețelului, Crizantemelor, dar și pe Mircea Eliade, pe sub vii, pentru a da posibilitatea de a ajunge mai ușor la stadion”, spune Mircea Hava pe pagina de Facebook. 

Firma câștigătoare a licitației este METALBAC & FARBE S.A. din Bacău, care a venit cu cea mai mică ofertă, de 1.66.660 RON, față de prețul estimat de 1.982.117.65 RON.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Tara lui Papura Voda

    marți, 12.09.2017 at 16:28

    La cum arata in ultima imagine, am dubii serioase referitor la ceea ce spune „dom’ primar”, pare a fi lavabila data cu pistol de vopsit.
    Iar referitor la retroreflexia acestora (in comparatie cu tari ca Franta sau Italia), mai lasa inca de dorit, mult!
    Dar noi traim in Romania, deci nu e nevoie de vizibilitate si siguranta maxima.

  2. Tara lui Papura Voda

    marți, 12.09.2017 at 16:29

    Sper ca peste 2-3 saptamani si dupa cateva ploi, sa reveniti cu un articol si sa prezentati starea precara a acestora, sa vedem cum se scuza „administratia”.

  3. ROSU vASILE

    miercuri, 13.09.2017 at 13:16

    De ce nu se face trecerea de pietoni de la intersectia str. George Cosbuc cu str. Morii denivelata pentru ca este intens traversata de elevi ?Politia rutiera a promis acest lucru încă din vara acestui an la o discuție pe care am avut-o cu șeful biroului! !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax