Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un nou consilier judeţean la CJ Alba: Marcel Oțoiu. Daniel Zdrânc devine incompatibil după numirea la ANRSC

Publicat

sediul CJ, prefectura AB

Locul de consilier judeţean rămas liber la Consiliul Judeţean Alba, după ce Daniel Zdrânc va părăsi acest for, va fi ocupată de Marcel Oțoiu, următorul pe lista PSD.

Reamintim că Zdrânc a fost numit, miercuri, 22 noiembrie 2017, în funcția de vicepreședinte al  Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC), funcție cu rang de subsecretar de stat. Cele două funcţii, cea de consilier județean și vicepreședinte ANRSC sunt incompatibile, astfel că Daniel Zdrânc va renunţa la cea de la Alba.

Vezi şi Daniel Zdrânc (PSD Alba), numit de Tudose vicepreședinte al ANRSC. Are atribuții cu rang de secretar de stat

Potrivit declaraţiei de avere, Marcel Oţoiu deţine, împreună cu familia, un apartament de 65 mp, cumpărat din 1989 şi nu are terenuri. În acelaşi document mai apare, la categoria bunuri mobile, un autoturism BMW 320 (pe numele soţiei), fabricat în 2004 şi donat de fiul lor. Mai sunt menţionate doar credite contractate în 2013 la o instituţie bancară (30.000 lei) şi în 2016 la CAR RATB de 10.000 de lei, ambele scadente în 2018.

Din salariul de director la Centrul Naţional de Calificare şi Instruire Feroviară (CENAFER) – instituţie în subordinea Ministerului Transporturilor – a obţinut venituri, anul trecut, de 30.331 lei. A mai fost administrator la o firmă, Macomard SRL, lichidată în 2016 şi este PFA, dar fără venit.

De asemenea, Marcel Oţoiu este vicepreşedinte PSD Teiuş. În declaraţia de interese mai este menţionată şi calitatea de membru al Sindicatului Liber CENAFER.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax