Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Marius Sepi a fost numit secretar de stat la Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social

Publicat

marius sepi Marius Sepi a fost numit în funcție de secretar de stat la Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social. Decizia a fost publicată, miercuri, în Monitorul Oficial.

Numirea lui Marius Sepi a fost prin decizie a premierului Sorin Grindeanu.

Marius Sepi (44 de ani), lider al angajaţilor din sistemul sanitar din Alba, a fost ales vicepreşedinte al Federaţiei “Sanitas” la nivel naţional, din 2011.

Originar din Braşov, s-a mutat împreună cu familia, în 1996, la Sebeş. A absolvit Şcoala Postliceală Sanitară Sibiu.

A fost, timp de mai mulţi ani membru şi chiar vicepreşedinte al PSD Alba (până în aprilie 2011).

Marius Sepi s-a remarcat în lupta sindicală după anul 2000, în judeţul Alba.

A fost consilier judeţean din partea PSD în Consiliul Judeţean Alba în perioada 2004 – 2008. În tot acest timp a deţinut şi funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PSD. Tot în această perioadă, Marius Sepi a ajuns şi preşedinte al confederaţiei CNSRL Frăţia Alba.

UPDATE: “Având în vedere că recent am fost numit Secretar de Stat în cadrul Ministerului Consultării Publice și Dialogului Social, aș dori să mulțumesc în mod public premierului Sorin Grindeanu pentru încredere și susținere, iar în al doilea rând să asigur sindicatele, patronatele, indiferent de domeniul de activitate, societate civilă și nu numai, de întreaga mea deschidere către dialog.

Deși, în prezent mă aflu de cealaltă parte a mesei negocierilor, ca fost lider de sindicat vă asigur că sunt un om deschis către dialog, un om al dreptății și al solidarității, așa cum am demonstrat în repetate rânduri.

Faptul că provin din mediul sindical cred că este un atu și nicidecum un dezavantaj, întrucât pot privi problemele indiferent de natura lor, atât din interior cât și din exterior și sunt convins că împreună cu partenerii sociali vom putea găsi soluții pentru rezolvarea sau prevenirea lor.

Și pentru că am constatat că au apărut și anumite speculații vis-a-vis de numirea mea, aș dori să subliniez un aspect important: nu trebuie să ai culoare politică pentru a fi numit secretar de stat într-un minister, oricare ar fi acesta. Pe de altă parte, știu că mă așteaptă o misiune grea, dar nu imposibilă și mai știu, din experiență, că printr-un dialog constructiv, prin implicarea tuturor actorilor și printr-un sistem de informare bine structurat, putem restabili rolul dialogului social în România.

În final, aș vrea să le mulțumesc tuturor colegilor din Federația SANITAS, precum și celor din organizația județeană Alba, organizație în care am crescut profesional de altfel, pentru susținere și încredere. Un lucru este cert însă, nu mă voi dezice niciodată de organizația în care am avut onoarea să lucrez și să mă dezvolt în toți acești 18 ani. Tot ceea ce am făcut și am realizat a fost cu dăruire, poate de multe ori cu sacrificii, însă ori de câte ori am ieșit victorioși din luptă am avut satisfacția că prin unitate și spirit de echipă putem aduce speranță și mai alesc un strop de bucurie semenilor noștri. Indiferent de poziția pe care o ocup acum, voi rămâne mereu același Marius Sepi deschis către dialog și un susținător al dreptății!”, a transmis Marius Sepi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax