|

25 de localităţi din Alba FĂRĂ APĂ POTABILĂ, temporar. Apa CTTA: Lucrările la reţea vor dura 40 de ore

apa robinetFurnizarea apei potabile va fi întreruptă de marţi, 25 aprilie, de la ora 3.00, în 25 de localităţi din judeţul Alba, inclusiv Sebeş şi Petreşti, pentru lucrări la reţea derulate de Apa CTTA. Potrivit operatorului de apă, lucrările sunt estimate să dureze aproximativ 40 de ore.

Este vorba despre operaţiuni la instalaţia hidraulică pe aducţiunea generală DN 1200 mm, zona Staţiei de tratare apă Petreşti. Se va monta o vană automată de reglare a debitului şi presiunii. De asemenea, se va finalize procesul de sectorizare a oraşului Sebeş, respective se vor înlocui vanele DN400 şi DN600 în căminul CW0.

Potrivit Apa CTTA, localităţile afectate de întreruperea furnizării apei potabile sunt: Sebeş, Petreşti, Hăpria, Galda de Jos – Mesentea, Coșlariu Nou, Mihalț, Obreja, Cistei, Crăciunelu de Jos, Bucerdea Grânoasă, Sâncel, Iclod, Șona, Lunca Târnavei, Valea Lungă, Glogovăţ, Lunca, Lodroman, Tăuni, Mănărade, Spatac, Gârbova de Jos, Ţifra, Miraslău, Decea.

Potrivit Apa CTTA, în funcție de capacitatea rezervoarelor de apă, este posibil ca și alte localități să rămână fără apă potabilă. Operatorul de apă recomandă un consum rațional al acesteia.

“Pe parcursul efectuării acestor lucrări şi la repunerea în funcţiune a aducţiunii generale, pot apărea local depăşiri ale parametrului turbiditate, situaţie în care vom fi nevoiţi să procedăm la pirjarea apei, până la încadrarea în parametrii de calitate”, precizează APA CTTA SA Alba.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=561176avatar Publicat de pe 24 aprilie 2017 şi actualizat pe 25 aprilie 2017.
Publicat în BREAKING NEWS, EVENIMENT, SOCIAL.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “25 de localităţi din Alba FĂRĂ APĂ POTABILĂ, temporar. Apa CTTA: Lucrările la reţea vor dura 40 de ore”

  1. Ba nesănătoșilor cum sa luați apa atât timp?
    avatar

    In tara asta de cacat in care toți fraierii au ajuns „sus” asta este traiul:) Se ia curentul degeaba ,se ia apa fara motiv in anumite cazuri fara sa anunțe…nu stiu ce sa zic se mai satura lumea de voi nenorociților.Nu sunteți in stare de nimic,faceți degeaba ce faceți,peste o lună parca vad iar vreo știre in care sa spună”Se ia apa 2 luni :)))” lucrați doar cu ieftinituri dar banii altora va place.Mereți ma….

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Anti-cersetori: Eu nu inteleg ce verifica de fapt ??? Daca vehicolul are ITP valabil de ce il mai verifica ??? I-am...
  • Batman: @Ceausescu, big up!
  • LePen: Ca să nu mentionam alte orase vecine si prietene.
  • Darius: Sigur, in cârcă a carat sacul cu bani. Au lucrat zeci de oameni la proiecte. Zeci! Nu i sterge nimeni...
  • Nimenialtu: Taxe pt poluare, normal. Mi se pare corect ca daca poluam sa platim. Dar acum vine intrebarea mare: Cati...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI