Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI: AJFP Alba organizează o întâlnire cu contribuabilii din județ. Se va discuta despre noutățile din legislația fiscală și servicii oferite de ANAF

Publicat

anaf ajfp finante alba

anaf ajfp finante alba Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Alba informează contribuabilii că organizează marţi, 22 august, de la ora 12.00, o întâlnire de lucru la care sunt invitaţi să participe contribuabilii de pe raza judeţului Alba. Temele dezbătute vor fi noutăți în legislația fiscală 2017 și servicii oferite de ANAF.

Întâlnirea va avea loc la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice Alba din Alba Iulia, strada Primăverii, nr. 10, în sala de şedinţe, la etaj I.

Informaţii pe acest subiect se pot obţine de la Biroul „Asistenţă contribuabili” al AJFP Alba, tel: 0258 819825.

Serviciu acordat gratuit persoanelor fizice de către ANAF prin internet: „Spaţiu Privat Virtual”

În vederea evitării deplasării contribuabililor la ghişeele ANAF şi a risipei de timp, reamintim că persoanele fizice pot solicita şi primi, prin serviciul „Spaţiu Privat Vrtual”, informaţii cum sunt: obligaţiile fiscale pe care le au de plată, contribuţiile sociale obligatorii declarate de angajator, înştiinţări despre plăţile efectuate pe CNP în contul impozitului pe venit şi a contribuţiilor sociale administrate de ANAF, ş.a. Acest serviciu este la dispoziţia persoanelor fizice în mod gratuit, prin internet, 24 de ore din 24. Pentru a beneficia de acest serviciu, trebuie să vă înregistraţi ca utilizatori pe site-ul www.anaf.ro, secţiunea Spaţiul Privat Virtual, rubrica „Înregistrare utilizatori”.

Prin acest serviciu persoanele fizice pot depune declaraţii fiscale cum sunt: declaraţia anuală de venit (Declaraţia 200) declaraţia privind venitul estimat/norma de venit (Declaraţia 220), declaraţia 230 – privind destinaţia sumei reprezentănd până la 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii şi asimilate salariilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax