Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARŢI: “Bogăţiile toamnei” la Strungari. Eveniment pentru copiii de la centrul de zi din localitate

Publicat

Sărbătoare, marţi, la campusul şcolar Strungari. Copiii ocrotiţi la centrul de zi din localitate şi angajaţii acestuia vor primi invitaţi, la serata “Bogăţiile toamnei”.

Evenimentul se desfăşoară în 31 octombrie, de la ora 14.30, în incinta ”Centrului de zi pentru copii” Strungari. Potrivit organizatorilor, iniţiativa este menită să contribuie la reducerea  marginalizării sociale şi susţinerea apariţiei nevoilor superioare de stimă şi apreciere la copii.

Sărbătoriţii sunt beneficiari ai Campusului școlar Strungari, salariaţi, colaboratori, voluntari şi reprezentanţi ai partenerilor născuți în această  perioadă a anului. Alături de ei, au fost invitaţi liderii comunităţii, adică oameni care pot schimba în bine viaţa copiilor cu risc de marginalizare socială.

De la petrecerea pregătită de organizatori nu vor lipsi muzica, dansul, concursurile gen ”cine știe câștigă”, voia bună şi … surprizele.

Evenimentul este organizat de comuna Pianu, în parteneriat cu Asociația ”Sprijiniți copiii”Alba Iulia și Asociația CERESS Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax