Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARŢI: „Mademoiselle Cantatrice” la Alba Iulia. Spectacol cu o cântăreață lirică, pe o rochie de 3 metri înălțime, cu proiecţii de imagini

Publicat

Mademoiselle Cantatrice 6 Marţi seara, sunteţi invitaţi la un spectacol liric inedit, la Alba Iulia, în pregătirea evenimentului Sărbătoarea Muzicii. „Mademoiselle Cantatrice”, începe de la ora 22.00, în Cetatea Alba Carolina.

Spectacolul este prezentat de Institutul Cultural Francez Cluj-Napoca, având originea în Ile de la Reunion.

Acest spectacol de 40 minute este o performanţă muzicală şi vizuală, interpretată de o cântăreaţă lirică, poziţionată în partea superioară a unei rochii de 3 metri înălţime, iar pe rochie sunt proiectate imagini.

Spectacolul se va juca pe espalanada Catedralei Romano-Catolice, marţi, 21 iunie, de la ora 22.00. Dacă va ploua, evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la aceeaşi oră.

Franţa este ţara de origine a acestei sărbători dedicate muzicii.

„Sărbătoarea Muzicii” înseamnă, anul acesta, trei zile de muzică, trei zile de spectacol autentic. Dacă sâmbătă marele tenor de pop-opera Alessandro Safina va fi invitatul special, vineri și sâmbătă vom avea parte de alte două momente speciale. În jur de 100 de artiști vor interpreta vineri arii de operetă celebre, iar duminică, Gheorghe Zamfir vine cu un proiect inedit alături de trupa Bere Gratis.

Citeşte şi SĂRBĂTOAREA MUZICII 2016, la Alba Iulia. Alessandro Safina, Bere Gratis, Gheorghe Zamfir şi spectacol de operetă. PROGRAMUL

VEZI: 24-26 iunie: Gală de operetă, Gheorghe Zamfir, Bere Gratis și Alessandro Safina într-un weekend plin la „Sărbătoarea Muzicii 2016”

Citeşte şi Celebrul tenor Alessandro Safina, LIVE în CONCERT la Alba Iulia de SĂRBĂTOAREA MUZICII, în 24-26 iunie

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax