Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARŢI | Marşul persoanelor cu handicap – Cursa Inimii Cetăţii în Alba Iulia. Traseu parcurs pe muzică de promenadă, expoziţie şi spectacol folcloric

Publicat

La Alba Iulia, ediţia a IV-a a manifestărilor organizate cu prilejul „Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi” se desfăşoară marţi, 3 decembrie. Pe un traseu cu plecare din Piaţa Cetăţii se va organiza marşul persoanelor cu handicap, iar evenimentul cuprinde şi o expoziţie şi un spectacol folcloric.

Cu mesajul „Să mergem împreună!”, Consiliul Judeţean Alba prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba împreună cu Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia şi Comitetului Judeţean de Analiză a Problemelor Persoanelor cu Handicap organizează în 3 decembrie Cursa Inimii Cetăţii (marşul persoanelor cu handicap), de la ora 14.00.

Plecarea se face pe un traseu din Piaţa Cetăţii, pe muzică de promenadă oferită de fanfara copiilor de Centrul cultural „Augustin Bena”, spre Catedrala Reîntregirii – Parcul Cetate şi Casa de Cultură a Sindicatelor. La sediul acesteia din urmă, de la ora 16.00 se deschide expoziţia cu obiecte confecţionate de persoane cu handicap, urmată de spectacolul de muzică populară „Bucuria darului”, susţinut de interpreta Leontina Fărcaş şi Mugurii de Tezaur.

Vezi AICI detalii şi fotografii de la Cursa Inimii Cetăţii de anul trecut.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax