Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiectul A.Z.I.M.U.T, al unei echipe de tineri din Alba Iulia, lansează prima activitate: „Cafenea publică”

Publicat

Echipa ”MOZAIC”, formată din liceeni din Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Mitropolit Simion Ștefan”, Colegiul Național ”Horea Cloșca și Crișan” și Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian”, voluntari în cadrul Asociației Absolvenţilor Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, organizează marti, 6 mai, ora 17.00, prima activitate a proiectului A.Z.I.M.U.T., „Cafeneaua Publicã”, la Art Cafe Downtown.

Proiectul a pornit de la ideea că tinerii din ziua de azi au nevoie de moduri noi de a-şi petrece timpul liber într-un fel cat mai productiv. În acest sens, proiectul A.Z.I.M.U.T. (Ambiţie, Zâmbet, Implicare, Motivaţie, Utilitate, Timp) își propune să le ofere tinerilor o direcţie (un azimut) în ceea ce priveşte orientarea lor în lumea activităţiilor extraşcolare. Proiectul a fost lansat vineri, 25.04.2014.

„Cafeneaua publicã este o metodã de educaţie nonformalã, o metodă de dialog activ, schimb de informaţii şi găsire de soluţii creative de acţiune.  Atmosfera relaxată a unei cafenele stimulează gândirea liberă şi creatoare, implicarea în dialog a tuturor participanţilor, chiar şi a celor mai timizi. Oportunitatea de a-i cunoaşte pe cei care au un cuvânt de spus pe un anumit subiect, posibilitatea de a interacţiona cu toţi aceştia şi generarea de idei noi sunt avantaje evidente ale folosirii acestei metode.Tema cafenelei publice organizate de noi este <Activitãţile extraşcolare>”, au transmis organizatorii.

Urmãtoarele activitãţi din proiect sunt petrecerea de strângere de fonduri “Liceeni”, Ziua Sportului şi cea mai importanta activitate a proiectului – Tabara A.Z.I.M.U.T. .

Motto-ul echipei MOZAIC este „Munca în echipă este abilitatea de a lucra împreună pentru atingerea unui țel comun, acel ceva care permite oamenilor obișnuiți să realizeze lucruri neobișnuite”, de John Maxwell.

Proiectul este finanțat de Fundația Comunitară Alba prin Programul YouthBank.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax