Connect with us
Publicitate

Uncategorized

MARȚI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Adevărul despre autostrăzile Pitești – Sibiu, Comarnic – Brașov și afacerea ”moscheea”

Publicat

r b

rares bogdan Marți seara, de la ora 21.00, Rareş Bogdan şi invitaţii săi îţi spun adevărul despre averile pe care le pierd românii şi restul europenilor din cauza autostrăzilor care există doar pe hârtie. Vei afla de la fostul ministru al Lucrărilor Publice Nicolae Noica şi fostul ministru al Transporturilor Alexandru Nazare, adevărul despre incidentele care au scos autostrăzile Piteşti-Sibiu şi Comarnic-Braşov din mintea gestionarilor infrastructurii. Iar de la trimisul transportatorilor, Augustin Hagiu, de ce plătesc camionagiii factura incompetenţei guvernanţilor.

Exclusiv: Cum arătau contractele de infrastructură semnate de România în perioada interbelică și de ce cere un fost ministru al Transporturilor autostrada Sibiu-Deva.

Iar de la ora 22.30 vei analiza împreună cu invitaţii lui Rareş Bogdan misterele moscheii promise lui Recep Erdogan de Victor Ponta la Bucureşti. De ce a inclus preşedintele Turciei România în planurile de afirmare a naţiunii sale? Când şi unde primeşte BOR în Istanbul un teren pe care să costruiască un aşezământ de cult ortodox?

Care este adevărul despre schimbul reciproc avantajos? Care sunt avantajele României? Dar ale Turciei? Cum arată echilibrul de forțe în Orientul Apropiat și de ce jocul geopolitic Turcia/Iran/Israel poate fi decisiv pentru poziția României?  Invitații lui Rareș Bogdan sunt Corneliu Vlad, Dan Ciachir și Ștefan Popescu.

Răspunsurile astă-seară, la „Jocuri de Putere”, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, pe Realitatea TV, Realitatea FM şi realitatea.net!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax