Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARŢI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Caracatiţa de la ANRP, Ziua Independenţei şi Cioloş, torpilat de liberali

Publicat

rares bogdan Încă o seară de foc la „Jocuri de Putere”. Rareş Bogdan şi invitaţii săi continuă seria dezvăluirilor despre caracatiţa de la ANRP, care s-a întins până la cel mai înalt nivel.

Cine se află pe axa Bucureşti – Saint Tropez? Care era adevăratul rol al lui Ioan Oltean, Crinuţa Dumitrean şi Stelian Gheorghe? Unde va ajunge Dorin Cocoş cu mărturisirile? Cine a mai facut marturisiri complete despre jaful de la ANRP?

De ce este Dacian Cioloş torpilat de liberali, cine a rupt lanţul de iubire PNL – Palatul Victoria, care sunt jocurile şi cine sunt păpuşarii? Câţi liberali gândesc ca Ludovic Orban, care l-a acuzat pe premier că face jocul PSD? De ce nu a intrat Cioloş în jocul PNL? Ce gândeşte Klaus Iohannis?

De asemenea, nu rata dezbaterea momentului: Ziua Independenţei – 9 sau 10 mai? Ce argumente aduce Istoria?

Care este adevărul: reducerea orelor de Limba Română şi Istorie, ipoteză care a scos din amorţeală Academia Română?

Bonus: detalii în exclusivitate despre încă o retrocedare dubioasă, la Cluj-Napoca. Cine şi de ce i-a dat afară pe artiştii plastici din galerie?

Totul, alături de invitaţi speciali, la „Jocuri de Putere”, un show marca „Rareş Bogdan”. Numai la Realitatea TV şi Realitatea FM!

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax