Connect with us
Publicitate

Uncategorized

MARȚI seara la “Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Corupții din trena puterii în mafia ANRP și 500 milioane de europeni sub asediu

Publicat

rares bogdan În această seară, de la ora 21.00, Rareş Bogdan şi Anca Vlădică, Alex Căutiş, Stelian Negrea şi Marcel Bărbătei scot la iveală detaliile nesimţite ale megadosarului de corupţie de la ANRP.

Vei vedea motivele re-încătuşării fostei şefe a DIICOT, câte mii de români mor cu zile în aşteptarea despăgubirilor deoarece nu au pile şi cum se împărţea mita în anul când bugetarilor li se tăia un sfert din salariu pe motiv de criză în România lui Băsescu și Boc. 

Iar de la ora 22.15, Constantin Degeratu, Cristian Diaconescu, Dan Dungaciu, Adrian Niculescu, Mihai Rusu şi Adrian Halpert pun pe masă argumente puternice pentru a răspunde la întrebarea care dă frisoane Europei: care este adevărul despre criza refugiaţilor? Asistăm la un cumplit episod de dezbădejde sau la o invazie? Ce se va alege de Marele Zid Unguresc? Care este legătura cu noile violenţe de la Kiev? Cine pregăteşte un nou Euromaidan?

Nu rataţi un nou sezon al celui mai incitant talk-show de televiziune, numai la Realitatea TV și Realitatea FM. Cinci zile pe săptămână de la 21.00 la 24.00.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax