Connect with us
Publicitate

Uncategorized

MARŢI seara, la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: De ce ne aşteaptă o vară politică incendiară, operaţiunea “MRU la SIE” şi veste bună pentru militari

Publicat

r b

rares bogdan Marţi seara, la “Jocuri de putere”, pe Realitatea TV. Cum a trecut coaliţia care ţine PSD la guvernare de testul MRU şi de ce ne aşteaptă o vară politică incendiară. Secretarul general al PNL, Marian Petrache, vine la “Jocuri de Putere”, de la ora 21.00.

Analiza Zilei cu Rareş Bogdan, Ion M. Ioniţă, Costi Rogozanu, Ovidiu Marincea, Cozmin Guşă, Dumitru Borţun şi Alexandru Radu, de la ora 22.00.

Şi, senatorii au modificat legea avocaturii, cu dedicaţie pentru Victor Ponta şi Dan Şova.

Coaliţia care îl ţine încă pe Victor Ponta la Palatul Victoria a trecut astăzi prin cea mai grea încercare de la ruperea USL încoace. Nu rata în această seară, de la ora 21.00, o ediţie incendiară „Jocuri de Putere” cu Rareş Bogdan, într-un dialog fără menajamente cu secretarul general al PNL, Marian Petrache, despre cum s-a desfăşurat, în spatele uşilor închise, operaţiunea “MRU la SIE”, cum a funcţionat strategia boicotului PSD, ce nu s-a văzut la televizor la votul din Parlament, cât de uniţi sunt liberalii în încercarea de a răsturna “Califatul lui Ponta”, dar şi ce efect are decizia UNPR de a merge pe mâna preşedintelui Klaus Iohannis.

Iar de la ora 22.00, premierul interimar Gabriel Oprea le dă în direct o veste bună militarilor. Pensiile celor care au îmbrăcat haina militară vor fi reîntregite, după ce Camera Deputaţilor a aprobat astăzi proiectului de lege a pensiilor speciale pentru cei care şi-au dedicat viaţa în slujba ţării.

Şi tot atunci afli de la cei mai buni jurnalişti şi analişti ai momentului, Rareş Bogdan, Ion M. Ioniţă, Costi Rogozanu, Ovidiu Marincea, Dumitru Borţun, Alexandru Radu şi Cozmin Guşă cum şi-a tras cuplul de avocaţi penali Victor Ponta – Dan Şova un nou paravan în faţa Justiţiei, de ce modificarea în Senat a legii avocaturii îi favorizează pe corupţi, ce spune DNA despre acest nou atac la Justiţie şi de ce noile modificări aduse legii avocaturii ar putea atrage nulitatea unor probe administrate deja de procurori.

Nu rataţi „Jocuri de Putere”, cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, de la 21.00 la 24.00 în direct la Realitatea TV, RealitateaFm şi online, pe realitatea.net/live.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax