Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARŢI: Spectacol de colinde la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Eveniment caritabil pentru copiii din Casa de Tip Familial ,,Sfântul Nicolae”

Publicat

colinde Elevii Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” organizează marţi, în parteneriat cu colegii de la alte două instituţii de învăţământ, un concert de colinde, cu surprize pentru copiii din Casa de Tip Familial ,,Sfântul Nicolae” din satul Târsa.

Evenimentul se fesdăşoară marţi, 15 decembrie 2015, începând cu ora 17:00, la la sediul Colegiului Național Militar din Alba Iulia.

Spectacolul de colinde ”Vine, vine…Moș Crăciun” este iniţiativa elevilor de la Colegiul Militar, în colaborare cu Liceul de Arte ,,Regina Maria” Alba Iulia și Școala Gimnazială ,,Vasile Goldiș” Alba Iulia.

Evenimentul va cuprinde atât colinde tradiționale, cât și momente artistice surpriză pregătite pentru copiii din Casa de Tip Familial ,,Sfântul Nicolae” din satul Târsa, comuna Avram Iancu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax