Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARŢI: Ziua Teatrului de animaţie, sărbătorită la Alba Iulia. Spectacolul „Zulenka”, prezentat de Teatrul de Păpuşi „Prichindel”

Publicat

ZULENKA_ Afis A3_ziua teatrului de animatie Teatrul de Păpuşi „Prichindel” Alba Iulia prezintă marţi, 21 martie, de la ora 11.00, spectacolul „Zulenka”, regia Cristian Pepino, în cadrul programului „PrichindFest”, cu ocazia Zilei Teatrului de Animație.

Citeşte şi Spectacolul „Zulenka” revine în repertoriul Teatrului de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia. Va avea o nouă distribuție

De asemenea, de la ora ora 17.00, tot la sediul teatrului, va avea loc prezentarea atelierului „Fă-te, suflete, copil”, coordonat de actrițele Teodora Popa și Irina Melnic. Participanții la acest atelier sunt copii de la Grădinița „Dumbrava Minunată” Alba Iulia. Ambele evenimente vor avea loc la sediul teatrului și sunt gratuite.

„Sub egida ASSITEJ (Asociația Internațională de Teatru pentru Copii și Tineret) și UNIMA (Uniunea Internațională de Teatru de Păpuși și Marionete) Teatrul de Păpuşi Prichindel Alba Iulia, membru al celor două asociații, sărbătorește alături de păpușarii și iubitorii de teatru de animație din lumea întreagă în luna martie, Ziua Teatrului de Animație.

La nivel mondial, această formă teatrală beneficiază de foarte multă atenție și ocupă un loc important în zona artistică. Teatrul de Păpuși Prichindel Alba Iulia, singura instituție profesionistă de profil din județul Alba, dorește cu această ocazie să mulțumească miilor de spectatori pentru prezența la spectacole și participarea la proiectele pe care le desfășoară. Transmitem astfel un semnal că teatrul de păpuși, prin mijloacele specifice, reprezintă o instituție necesară și firească atât în dezvoltarea personală cât și în cea comunitară. Anul acesta am implicat mici spectatori în acest eveniment de sărbătoare prin intermediul unui atelier de teatru coordonat timp de mai multe luni de două actrițele. Este un proiect frumos pe care dorim să-l dezvoltăm”, a declarat managerul teatrului, Ioana Bogăţan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax