Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Masa populară, asaltată de vizitatori

Publicat

UPDATE: Ora 13.30 Cu doar 15 minute după deschiderea oficială a mesei populare, vânzătorii au reuşit să împartă, la o singură tarabă, peste 1.500 de pachete de mâncare şi vin. La fiecare cort amenajat s-au format cozi de peste 100 de persoane, iar oamenii s-au împins să mai primească o porţie de cârnaţ, friptură şi băuturi.
Vânzătorii de vin fiert se bucurau şi ei, în continuare, de clienţi. Un singur comerciant a vândut, în jumătate de oră, aproximativ 20 de litri de vin, iar clienţii „curgeau gârlă”.

Ora 13.00 Ploaia care părea să se intensifice cu fiecare oră i-a determinat pe vizitatori să se îndrepte spre standurile cu vin fiert și mâncare caldă. Masa populară este pur și simplu asaltată de oameni care încearcă să păcălească puțin temperaturile de afară. Organizatorii au pregătit pentru vizitatori peste 7.000 de pachete de mâncare și vin.
Nu același succes l-au avut standurile micilor producători din județ, care au trecut aproape neobservate de oameni. Deși s-au pregătit din timp cu colaci, mezeluri și rețete tradiționale, tarabele comercianților nu au fost căutate, din cauza faptului că nu ofereau mâncare, ci doar o expuneau spre vânzare. „De cumpărat, le putem cumpăra și din magazin. Ar putea să ne dea și ei ceva măcar să gustăm”, a spus unul dintre clienți.

Oamenii s-au mai plâns și de faptul că, în opinia lor, oferta de produse a comercianților a fost foarte slabă, comparativ cu anul trecut, așa că nu aveau de ce să se înghesuie să achiziționeze ceva.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax