Connect with us
Publicitate

SPORT

Meci tare la baschet: CS Universitatea – CSM Satu Mare

Publicat

După înfrângerea usturătoare din etapa trecută, formația de baschet feminin CS Universitatea LPS Alba Iulia speră să revină în fața propriilor suporteri cu o victorie. Nici de această dată, fetele lui Nicușor Marcu nu vor avea parte de un meci facil,  deoarece în Cetatea Marii Uniri ajunge  CSM Satu Mare, formație ce a încheiat campionatul trecut pe ultima treaptă a podiumului. ”O să fie un meci foarte greu, îl abordăm cu optimism. Chiar dacă nu câștigăm, sperăm să fim la înălțime, să mulțumim spectatorii”, a declarat Nicușor Marcu, antrenor CS Universitatea LPS Alba Iulia.

Chiar dacă în ultimele jocuri echipa albaiuliană a fost defavorizată de prestațiile brigăzilor de arbitri, Nicușor Marcu nu se sperie de ”cavalerii fluierului” de la meciul de sâmbătă. ”Nu mă tem de arbitraj, sper să fie corect, dacă și acasă mă tem, atunci ce fac? Noi nu ne dorim nimic, doar să fie imparțiali, nu vrem să fim favorizați”, a adăugat tehnicianul ”alb-albastrelor”.

Marcu: ”Publicul să fie alături de noi”

Antrenorul echipei de baschet face apel și la publicul spectator. ”Avem nevoie de sprijinul suporterilor, ei au demonstrat de mai multe ori că pot fi al șaselea jucător. Valoric, sunt mai experimentate ca noi. Din punctul meu de vedere, șansele sunt 50%-50%, dar, dacă vorbim din punctul de vedere al experienței, atunci ele devin 5%-95%”, a încheiat, Marcu.

Partida dintre cele două echipe va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00, în sala de sport a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Intrarea va fi liberă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax