Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Medici noi la spitalul din Cugir. Vor asigura servicii de medicină internă şi chirurgie generală

Publicat

florin arion director spital cugir Echipa de medici a Spitalului Orasenesc Cugir este completată, din 9 octombrie, cu doi specialişti. Vor oferi servicii de medicină internă, respectiv chirurgie generală.

La Secţia de medicină internă a spitalului lucrează, din octombrie, medicul internist Adrian Gabriel Kruppa. Născut în Alba Iulia, a trăit şi crescut în Cugir. A absolvit Colegiul Naţional “David Prodan” din localitate, apoi şi-a continuat studiile la Facultatea de Medicină “Victor Papilian” din Sibiu. A fost medic rezident la Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca, Clinica Medicală V. Din ianuarie şi până în septembrie, şi-a desfăşurat activitatea la Spitalul de boli cronice Cîmpeni.

Doctorul Kruppa îşi va desfăşura activitatea în ambulatoriul de specialitate din cadrul Secţiei de interne şi va efectua gărzi.

“Spitalul nostru avea mare nevoie de încă un medic specialist pe Sectia interne, având în vedere gradul de adresabilitate ridicat al acestei specialităţi. Medicul Adrian Kruppa va deservi şi linia de gardă Interne a Spitalului Orăşenesc Cugir. Venirea doctorului Kruppa la spitalul nostru reprezintă, pentru mine, pe lânga aportul calitativ pe care îl aduce pe Secţia de interne, completându-se cu ceilalţi medici de pe Interne, policlinică şi linia de gardă, o satisfactie suplimentară, generată de faptul ca pe noi doi ne leagă o prietenie de foarte mult timp, fiind colegi de şcoală în gimnaziu”, a declarat managerul Spitalului Orăşenesc Cugir, Florin Arion.

De asemenea, în Compartimentul de Chirurgie îşi va desfăşura activitatea şi medicul specialist chirurgie generală Fabian Cătălin Sarbovan. S-a născut în Ghiroda, judeţul Timiş şi a urmat cursurile Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, fiind licenţiat în specialitatea chirurgie generală.

Din octombrie 2017, medicul Sarbovan deserveşte pacienţii Spitalului Orăşenesc Cugir, atât în Secţia de chirurgie, cât şi în ambulatoriu şi linia de gardă.

“Prin venirea unui al doilea chirurg, care îşi desfăşoară activitatea în policlinică, începand cu orele 14.00, consider că am rezolvat problema pacienţilor care necesită consultaţii pe linie chirurgicală, dar care nu se pot prezenta în ambulatoriu decât după-amiaza, din diverse motive. Astfel, asigurăm continuitatea serviciilor medicale acordate în policlinică, de luni până vineri, in intervalul orar 7.00-16.00”, a completat managerul spitalului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax