Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Medicul şef al Penitenciarului Aiud, condamnat cu suspendare pentru luare de mită. Interlopul Pricu a primit 4 ani cu executare

Publicat

Curtea de Apel Bucureşti a pronunţat vineri, 21 decembrie 2012, prima sentinţă în dosarul în care medicul şef al Penitenciarului Aiud este judecat pentru fapte de corupţie, respectiv luare de mită. Mirel Vasile Duda a primit 4 ani de închisoare cu suspendare. În acelaşi dosar, interlopul Raul Hancheş, zis Pricu, a primit 4 ani cu executare. Vezi rechizitoriul procurorilor și faptele pentru care au fost condamnați pe Anchete. Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. Sorel

    sâmbătă, 22.12.2012 at 18:48

    Sunteti chiar nesimtiti cu reclamele voastre. Inteleg ca e foame de bani si reclamele astea va aduc o gramada de bani, dar as vrea sa pot citi si eu linistit un articol? In plus sunt si niste reclame tampite care au scopul de a-i prosti pe prosti. Acuma sincer, Voi credeti ca proiectul rosia montana este unul benefic pentru tara?

    • moderatorul de serviciu

      duminică, 23.12.2012 at 00:58

      Dar cine te pune sa citesti aici? Poti merge in alta parte. Suntem nesimtiti ca iti dam informatii gratuit? Cand o sa platesti pentru informatiile pe care le citesti aici atunci sa faci gura ca te deranjeaza reclamele.

  2. Emi

    duminică, 23.12.2012 at 10:27

    Domnu`moderator, datorita faptului ca eu, Sorel si altii ca noi iti citim articolele si iti frunzarim siteul, ai tu o paine. Vezi ca poate maine nu o mai ai, cu atitudinea asta, nu ca ti-as dori asta, din contra. Ti-as dori doar sa inveti sa fii mai politicos.
    Suntem satui cu totii de atata reclama la cianura marca RGMC.
    Sarbatori fericite tuturor!

    • moderatorul de serviciu

      duminică, 23.12.2012 at 13:52

      @Emi, cand mergi la cineva la masa și nu-ti place mancarea, o dai frumos la o parte, nu-i dai cu farfuria in cap. Asta pentru ca ai pomenit de politete. Nuăti place reclama, ai buton de inchidere.

  3. Emi

    duminică, 23.12.2012 at 15:29

    E frustrant de fiecare data cand dau refresh la o pagina, sa ma orbeasca aceeasi reclama care-mi provoaca greata, cu atat mai mult cu cat aceasta companie duce o campanie foarte agresiva si injusta de promovare. Suntem agasati si agresati de ei pe toate siteurile, pe toate posturile tv, in si prin toate mijloacele. Suntem satui de ei, nu-i mai vrem… au furat voturi si la referendum, au cumparat oamenii si politicienii… sunt ca o boala de care nu mai scapi. Dar sunt constienta si de faptul ca ei au banul si voi aveti sefii vostri si trebuie sa traiti si voi.

    • moderatorul de serviciu

      luni, 24.12.2012 at 01:52

      @Emi, e frustrant sau nu, este doar o simpla reclama. Putea sa fie la orice. Inchizi si mergi mai departe.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax