Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Meditaţii gratuite pentru elevi, din noiembrie. PNL Alba Iulia reia programul pentru pregătiri suplimentare destinate celor din gimnaziu şi liceu

Publicat

adrian simion La Alba Iulia, din noiembrie, se va relua programul de meditații gratuite pentru elevi susținut de PNL. Prin această iniţiativă se încearcă oferirea de sprijin elevilor de gimnaziu şi liceu care, din diverse motive, întâmpină anumite dificultăți în ceea ce privește pregătirea eficientă pentru școală.

Părinții care vor să-și înscrie copiii în acest program sunt aşteptaţi la sediul PNL Alba Iulia, din strada Nicolae Titulescu (Zorilor) nr. 28 sau pot suna la numărul de telefon 0258.810911. Elevii se pot înscrie şi singuri, folosind aceleași date de contact.

Programul se adresează în special elevilor de gimnaziu și liceu care provin din familii cu venituri mai mici și care nu își permit să-și susțină financiar o pregătire suplimentară eficientă, pentru disciplinele școlare la care întâmpină anumite probleme, însă au acces toate categoriile de tineri.

Pentru început, disciplinele la care se vor constitui grupe de elevi care să beneficieze gratuit de pregătire, sunt următoarele: pentru clasa a VIII-a – matematică și limba și literatura română, iar pentru clasa a XII-a – istorie, matematică, geografie și limba și literatura română. În cazul în care vor exista solicitări, se mai pot asigura pregătiri și la fizică, limba engleză, limba franceză, biologie și economie. Orele de pregătire sunt susținute de profesori care sunt fie membri, fie simpatizanți ai Partidului Național Liberal.

Programul a fost demarat încă din 2011 de către PNL Alba Iulia şi a fost discutat și în cadrul ședinței Comisiei Naționale de Educație a TNL de la Sighetu Marmației, de săptămâna trecută, luându-se decizia ca modelul de la Alba Iulia să fie promovat și implementat și alte organizații liberale din țară, transmite Adrian Simion, vicepreşedintele PNL Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cris

    vineri, 23.10.2015 at 15:15

    Ideal ar fi sa reconsiderati sistemul de invatamant in intregime. Nu este normal ca dupa 6 ore de scoala, elevii sa nu fie capabili sa se descurce la o materie. Nu se face nimic in scoala si se promoveaza ideea orelor „in particular”. Nu este deloc normal. Ar trebui ca acele ore petrecute de elevi la „meditatii” sa fie petrecute mai degraba in sala de sport sau sa se recreeze. Iar la scoala sa nu se mai piarda vremea degeaba.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax