Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Meniu special de Revelion pentru pacienții Spitalului Județean de Urgenţă din Alba Iulia. Vor aștepta noaptea dintre ani cu friptură şi sarmale

Publicat

bucatarie-e1370297885407 Pacienții Spitalului Județean de Urgenţă Alba Iulia vor avea un meniu special în noaptea dintre ani. Pentru a-i face să se simtă cât mai confortabil de Revelion, conducerea spitalului a decis ca pacienții să se bucure de un meniu tradițional cu sarmale și friptură.

Un meniu special va fi pregătit în seara de 31 decembrie, de Revelion. Pentru pacienții care nu au regim alimentar restrictiv se vor servi sarmale, iar pentru cei cu restricții acestea se vor înlocui cu friptură de vită sau pasăre.

„La fel ca în fiecare an ne străduim să le facem sărbători fericite pacienților care vor petrece sărbătorile departe de familie. Sperăm că meniul de sărbătoare le va mai însenina zilele”, a declarat asistentul dietetician Nicoleta Vesa.

Aproximativ 350 de pacienți au petrecut sărbătorile de iarnă în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia. Pentru aceștia, bucătăria instituției a pregăti un meniu festiv, pentru pacienții care nu au regim medical, dar și pentru cei care au restricții alimentare, pentru care s-au găsit alternative foarte gustoase.

Astfel, pentru dimineaţa de Crăciun, meniul a cuprins cacao cu lapte şi şi cozonac, masa de prânz fost supă şi sarmale, pentru pacienţii care nu trebuie să ţină dietă. Pentru cei care au de respectat un regim, sarmalele au fost înlocuite cu o friptură din carne de vită.

sursa: spitalalba.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax