Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MESAJUL primarului Mircea Hava de 1 Decembrie 2015: „Ne propunem să facem din Alba Iulia o Inimă de Ţară mai caldă şi mai vie ca oricând”

Publicat

mircea hava Pe 1 Decembrie, România se naşte la Alba Iulia, în fiecare an, de la 1918 încoace.

În fiecare an, la 1 Decembrie, gândurile şi simţirile noastre se îndreaptă spre Cetatea Marii Uniri, capitala spirituală a românilor de pretutindeni.

Acest pământ sfânt al tuturor românilor a fost şi rămâne dovada primului impuls, locul în care s-a desăvârşit lupta pentru unitate a românilor, locul în care Dumnezeu a deşteptat o naţiune, iar noi nu facem altceva decât să-i preţuim existenţa contopită cu a României Mari.

De fiecare dată, municipiul Alba Iulia a reuşit să fie o gazdă primitoare pentru toţi cei care au participat la sărbătoarea Marii Uniri.

Ne propunem ca în acest an să facem din Alba Iulia o „Inimă de Ţară” mai caldă şi mai vie ca oricând.

Vă chem să fim din nou împreună, să arătăm că Alba Iulia nu e doar un loc. E unicul loc născut româneşte, modelat de români şi desăvârşit de Unire, e locul în care primeşti mai mult decât dăruieşti, construit pe istorie şi gata să-şi scrie istoria.

Mircea Hava – primarul municipiului Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax