Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mesajul primarului Mircea Hava de Ziua Naţională: „Vă aşteptăm pe 1 Decembrie la Alba Iulia, să trăim împreună bucuria de a fi români”

Publicat

mircea hava Primarul municipiului Alba Iulia transmite un mesaj de Ziua Naţională tuturor românilor. O invitaţie de a sărbători împreună, uniţi, 1 Decembrie, în Capitala Marii Uniri.

Vom fi puternici atât timp cât vom rămâne uniţi. Cu cât mai uniţi, cu atât mai de neclintit. Acesta este destinul pe care ni l-au hărăzit strămoşii noştri, în Alba Iulia, pe 1 Decembrie, la Marea Unire.

Vă aşteptăm pe 1 Decembrie la Alba Iulia, în cea mai mare şi mai frumoasă Cetate din sud-estul Europei, să trăim împreună bucuria de a fi români. Să petrecem ca-n Ardeal şi să trăim, mai intens ca oriunde, sărbătoarea Marii Uniri, Ziua României. Să ne bucurăm de Festival de România, de concerte şi evenimente, de parada militară şi maratonul de muzică populară.

Să arătăm tuturor românilor că de aici, din Cealaltă Capitală, a început totul şi că aici totul e ca la început: spiritul românesc descătuşat, liber şi mereu învingător.

La mulţi ani, români! La mulţi ani, România! 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax