Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mesajul şefului IPJ Alba, Ioan Nicolae Căbulea, cu ocazia Zilei Poliției Române: „Anul acesta, în 25 martie, aniversăm 192 de ani de atestare documentară”

Publicat

Cu ocazia împlinirii a 192 de ani de atestare documentară a Poliției Române, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Alba a transmis un mesaj cetățenilor din județul Alba, asigurându-i că se pot baza pe sprijinul și profesionalismul polițiștilor.

Citiți și: FOTO-VIDEO: Ziua porților deschise la IPJ Alba. Sute de copii au făcut cunoștință cu oamenii legii și cu echipamentul din dotare

„Buna Vestire aduce cu ea, în fiecare an, o altă sărbătoare, cea a Poliţiei Român, una dintre instituțiile de bază a oricărui stat democratic.

Pentru noi, poliţiştii, este deopotrivă zi de sărbătoare şi ziua bilanţului îndatoririlor în faţa societăţii pentru că suntem conştienţi de faptul că avem responsabilitatea faţă de comunitate, de a asigura un climat de siguranţă şi convieţuire paşnică.

Anul acesta, în 25 martie, aniversăm 192 de ani de atestare documentară a Poliţiei Române Moderne. Privind retrospectiv rezultatele poliţiei din judeţul Alba, pot aprecia că ne-am îndeplinit misia şi rolul social, dar în acelaşi timp, nu pot ignora faptul că poate nu întotdeauna am reuşit să convingem toţi membrii comunităţii, de menirea şi importanţa poliţiei în societate.

Doresc, cu acest prilej, să transmit, tuturor cetățenilor judeţului Alba, asigurarea că se pot baza pe sprijinul nostru, pe devotamentul, buna credinţă şi profesionalismul poliţiştilor ce îi am în subordine.

Stimaţi colegi, a fi poliţist presupune să pui pe primul loc nevoile cetăţeanului, ale comunităţii şi vă cer ca prin muncă şi comportament să fiţi un model de moralitate, onestitate şi altruism pentru toţi membrii societăţii şi totodată un sprijin pentru cei afectaţi de infracţionalitate.

Vă doresc multă sănătate şi realizarea cu succes a tot ceea ce v-aţi propus în viaţa personală şi profesională iar cu acest prilej îmi exprim aleasa consideraţie pentru familiile dumneavoastră şi transmit mulţumirile mele, pentru înţelegea şi sprijinul ce vi-l acordă, în fiecare zi.

La mulţi ani!

ŞEFUL INSPECTORATULUI DE POLIŢIE JUDEŢEAN ALBA

Chestor principal de poliţie

IOAN-NICOLAE CĂBULEA”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax