|

MicaPublicitate.net, portalul deţinut de „Independent Media” Alba Iulia, integrat de Realitatea.net

Site-ul MicaPublicitate.net, proiect realizat de „Independent Media” Alba Iulia se afiliază, de miercuri, portalului Realitatea.net. Unul dintre cele mai importante branduri naţionale în domeniul anunţurilor şi informaţiilor utile online, MicaPublicitate.net înregistrează, lunar, aproximativ 700.000 de vizitatori unici, fapt ce permite portalului de ştiri Realitatea.net o creştere a traficului lunar cu 25%.

Parteneriatul încheiat între cele două portaluri va consolida poziţia pe piaţă a acestora. “Realitatea.net a devenit, în numai patru ani, un brand redutabil pe piaţa de publishing online din România. Cred că acest parteneriat va aduce beneficii de imagine, dar şi de trafic, pentru site-ul MicaPublicitate.net”, a declarat Claudiu Makkai, managing partner „Independent Media”, publisher-ul MicaPublicitate.net.

Astfel, din luna mai, realitatea.net ar putea ajunge la un trafic lunar de 2 milioane de vizitatori unici, fapt ce-i va permite să devină lider detaşat al secţiunii “Ştiri Generale” din SATI. Pe Realitatea.net şi MicaPublicitate.net sunt disponibile peste 230 de mii de anunţuri şi informaţii de interes general, în secţiuni diverse: afaceri, construcţii, imobiliare, dar şi cărţi, DVD-uri şi muzică, din toate județele României.

“Vizăm recâştigarea primei poziţii în topul site-urilor de Ştiri generale din SATI, atât prin mişcări strategice de tipul acordului de afiliere semnat astăzi cu partenerii noştri de la Independent Media, cât şi prin eforturi editoriale”, a precizat Sorin Kosz, publisher realitatea.net şi money.ro.

Site-ul MicaPublicitate.net este unul dintre cele mai importante proiecte dezvoltate de „Independent Media” Alba Iulia, începând cu anul 2007. Într-un interval de doi ani, a ajuns numărul unu în România, în ceea ce priveşte anunţurile online generaliste de mică publicitate. Este primul produs de acest gen din judeţul Alba care a devenit, în patru ani, unul dintre cele mai recunoscute brand-uri naţionale din domeniu.

Pe lângă portalul MicaPublicitate.Net, „Independent Media” Alba Iulia mai deține o rețea de ecrane cu leduri în mai multe județe din Transilvania, panouri tip backlit  în Alba Iulia, este editorul portalului de ştiri Alba24.ro şi deţine managementul „Realitatea TV” Alba Iulia.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=24633avatar Publicat de pe 11 mai 2011 şi actualizat pe 11 mai 2011.
Publicat în ACTUALITATE, Business news.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Ionel: Deci producatorii de placi de baza nu au decat sa faca un update in managemetul I/O prin care stingerea si...
  • A.D.: Gunoaiele NU sunt aruncate pe jos !!! Etnicii care sapa in gunoi pentru a colecta pet-uri imprastie gunoiul. Ei...
  • alt contribuabil: rusine „celor mai bune spitale din Cluj ” ca au dat asemenea rateuri !
  • Interesat: Ca de exemplu cu taximetristii cu care au pierdut si au platit din banii orasului ca au incalcat legea...
  • albanezul: Turistul pt A I este 90% cam asa-cel care trece prin oras,face 10poze si cam atat.Incercati sa iesiti prin...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI