Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: Centru de Transfer Tehnologic, inaugurat de Universitatea din Alba Iulia, în parteneriat cu o firmă germană

Publicat

uab Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și firma germană Steinbeis-Donau – Zentrum vor inaugura, miercuri, primul Centru de Transfer Tehnologic.

Miercuri, 14 octombrie, începând cu ora 11.00, în Sala Senatului a Universității din Alba Iulia se va semna oficial un memorandum, o colaborare între Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și firma germană Steinbeis-Donau – Zentrum, privind înființarea unui centru de transfer tehnologic.

Potrivit lect. univ. dr. Radu Tudoran, Centrul de Transfer Tehnologic este primul organizat în România împreună cu firma germană, actele de înființare fiind semnate online în luna august.

Firma germană, cu sediul în București, colaborează cu universități și companii pentru a implementa tehnologii noi, printre care cele în domeniul energetic și al eficienței energetice, facilitând accesul la diferite proiecte sau programe cu fonduri de la guvernul german și de la Uniunea Europeană.

De acest parteneriat vor putea beneficia studenții și masteranzii Universității din Alba Iulia, iar primele proiecte ar putea fi depuse începând cu luna ianuarie – februarie, anul viitor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax