Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: „Ghidul nesimțitului”, în dezbatere la Clubul de carte „LecturALBA” al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” din Alba Iulia

Publicat

afis clubul de carte 2017 Clubul de carte al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba invită pasionații de lectură la o nouă întâlnire, miercuri, 31 mai, începând cu orele 17.00, în Sala de lectură a bibliotecii. Cartea propusă spre lectură în această lună este „Ghidul nesimțitului”, autor Radu Paraschivescu, iar tema de dezbatere: Românul la el acasă. Obiceiurile sănătoase şi … nesănătoase ale românului”.

Partea a doua a întâlnirii este dedicată poeziei, doritorii fiind invitați să lectureze poemul preferat. Ca la fiecare întâlnire, din partea organizatorilor, cei prezenți vor avea parte de surprize cu și despre carte.

Clubul de carte al bibliotecii a luat ființă în acest an, la sugestia cititorilor care și-au dorit un spațiu adecvat pentru întâlniri periodice ale iubitorilor de literatură, spațiu în care să poată discuta despre carte, literatură și arte cu oameni care au aceleași preocupări. Sub titlul generic de „LecturAlba” proiectul își propune să recomande în fiecare lună câte o carte din colecțiile bibliotecii, spre studiu și mai apoi spre discutarea, înțelegerea și interpretarea textului citit.

Întâlnirea din luna mai este ce-a de-a treia întâlnire a membrilor clubului care devin tot mai numeroși cu fiecare întâlnire.

Activitatea face parte din Programul minimal 2017 al instituției – 1. USERS/1.1 Clubul de lectură, proiect destinat utilizatorilor serviciilor de bibliotecă care are ca obiectiv stimularea creativității și a dialogului, promovarea colecțiilor bibliotecii și dezvoltarea de abilități de înțelegere și interpretare al unui text.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax