Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: Lucrări de revizie la rezervoarele de apă potabilă, în Alba Iulia. Sunt posibile modificări de turbiditate a apei

Publicat

apa ruginie robinet Primăria Alba Iulia anunţă că, miercuri, 26 octombrie, furnizorul de servicii apă și canal Apa CTTA SA Alba execută lucrări de revizie și spălare a rezervoarelor de înmagazinare a apei potabile în zona „orașul de jos”. 

Potrivit reprezentanților Primăriei, furnizarea apei potabile nu va fi întreruptă.

Ca urmare a acestor lucrări este posibil ca, după finalizarea intervenției, care se derulează între orele 7.00-18.00, precum și în zilele imediat următoare, parametrul turbiditate să sufere anumite modificări, fără a se depăși limitele admise.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar pot fi semnalate imediat la Dispeceratul Apa CTTA – Sucursala Alba Iulia, la numerele de telefon: 0258.810463 sau 0723.212647, în vederea intervenției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax