Connect with us
Publicitate

Uncategorized

MIERCURI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: „Bombă” în dosarul Dragnea şi cine restartează clasa politică

Publicat

rares bogdan Nu rataţi în această seară o ediţie de referinţă „Jocuri de Putere”. La ora 21.00 fix, Rareş Bogdan detonează bomba în dosarul Dragnea. Preşedintele interimar al PSD, îngropat de un apropiat. Urmăriţi dezvăluiri incendiare despre situaţia complicată în care se află Liviu Dragnea şi principalul partid al Stângii, exclusiv „Jocuri de putere”.

Iar de la ora 22.00, clasa politică îşi dă examenul de maturitate la Realitatea TV. Ecaterina Andronescu (PSD), Teodor Atanasiu (PNL), Eugen Nicolicea (UNPR), Eckstein Kovacs Peter (UDMR), Sulfina Barbu (PNL) şi Radu Golban (PSRO) vin la „Jocuri de Putere” să le explice românilor de ce, la capătul a 25 de ani de democraţie, trăiesc prost, se află la coada Europei în mai toate clasamentele imaginabile, dar sunt conduşi în continuare de aceeaşi clasă politică falimentară.

Românii s-au săturat de minciuni şi vor să vada rezultate. L-au votat anul trecut pe Klaus Iohannis, care reprezenta antiteza a tot ceea ce fusese politică până atunci. Au transmis PSD-ului că „aşa nu se mai poate” şi au încredinţat PNL-ului mandatul de a schimba felul în care se face politică. Au trecut pe linie moartă UDMR şi au transferat în mâinile UNPR cheile facerii şi desfacerii alianţelor.

Din nefericire, politicienii nu au înţeles nimic din acel „Stop şi de la capăt!” strigat în noiembrie din 6,2 milioane de piepturi. Au stat câteva luni în bârlog, aşteptând să treacă valul, dar apoi şi-au văzut liniştiţi de treabă. Mint, manipuleaza şi fură în continuare, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Însă răzbunarea poporului vine întotdeauna şi va fi cruntă.

Cine şi mai ales când restartează România? Cine face curăţenie în clasa politică, cine mătură impostorii, fariseii, hoţii şi nepricepuţii? Cine smulge din rădăcini buruienile care au năpădit viaţa publică?

Cine scoate corupţia din politică? Cine face un pas în spate? Cum arată noile generaţii de primari, consilieri, preşedinţi de consilii sau parlamentari? Cum se transmite corupţia din tată în fiu şi cât mai pot fura politicienii?

În această seară, la „Jocuri de Putere” punem întrebarea la care toţi românii trebuie să răspundă: se mai poate face ceva cu actuala clasă politică sau trebuie schimbată din temelii? Cât de corupte sunt partidele, până unde s-au întins metastazele hoţiei? Mai poate exista un parteneriat între PSD, UNPR, PNL, UDMR, ALDE şi popor? Sau 2016 va fi anul resetării totale. Anul lui „Stop şi de la capăt „.

Răspunsurile, în această seară, la „Jocuri de Putere” cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, de la 21.00 la 24.00, doar la Realitatea TV şi Realitatea FM.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax