Connect with us
Publicitate

Uncategorized

MIERCURI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV. De ce a fost amânată Legea defăimării? Cine l-a speriat pe Liviu Dragnea?

Publicat

r b

rares bogdan În această seară, Rareș Bogdan și Iosif Boda te așteaptă la analiza săptămânii, cu cele mai importante informații despre condamnarea primului torționar, după 26 de ani de la recâștigarea libertății de către români.

De ce a fost amânată Legea defăimării? Cine l-a speriat pe Liviu Dragnea?

Cine vrea scoaterea Istoriei, a Limbii Române și a Limbii Latine din programa școlară?

Iar de la ora 22.00 continuă dezbaterea pe marginea legii dării în plată, aflată în varianta finală pe masa parlamentarilor. Ce se întâmplă cu creditele ipotecare? Cum sună varianta revizuită a legii dării în plată, gata de vot?

Nu rata de la ora 23.00, un nou duplex special București-new hampshire. Din epicentrul alegerilor-uragan din SUA! Vei auzi de la John Florescu, fost consultant de imagine și strateg al taberei democraților, de la Mircea Geoana, proaspăt întors de la Washington, și generalul Alexandru Grumaz ultimele informații despre cele mai toride alegeri din lume. Ce efect va avea rezultatul asupra politicii globale? Dar asupra României?

Totul la „Jocuri de Putere”, un show marca Rareș Bogdan pe Realitatea TV și Realitatea FM!

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax