Connect with us
Publicitate

Uncategorized

MIERCURI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Dezvăluiri din dosarul de corupţie al vicepreşedintelui PSD şi europenii în faţa invaziei refugiaţilor

Publicat

rares bogdan În această seară, de la ora 21.00, Rareş Bogdan şi invitaţii săi fac dezvăluiri uluitoare din dosarul de corupţie în care a fost reţinut vicepreşedintele PSD Sector 4. Vei afla cine mai face parte din reţea şi câţi din bani ar fi urmat să ajungă la partid.

Cine sunt cei doi miniştri cu care are legături suspecte?

De ce s-a întâlnit cu ministrul de Finanţe, cu câteva zile înainte de a fi reţinut?

De asemenea, vei afla cum a fost clasat un dosar cu un prejudiciu de 30 de milioane de euro pe o mită de 1,5 milioane, din care s-au plătit 230 de mii. Pe cine acuză Horia Simu cu subiect şi predicat?

Câte denunţuri a semnat? Ce cap mai urmează să cadă în ancheta referitoare la mafia retrocedărilor? Unde a ajuns miliardul de euro dat samsarilor?

Iar de la 22.30, continuă dezbaterea toamnei: 500 de milioane de europeni în faţa invaziei refugiaţilor.

Află de la Gabriela Leu, reprezentanta Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiaţi, de la foştii consilieri prezidenţiali Iulian Chifu şi Iulian Fota şi jurnalistul Ion M. Ioniţă de ce au blocat imigranţii Canalul Mânecii?

De ce îşi riscă viaţa ca să ajungă în Marea Britanie? Cine îi sprijină? Mai poate fi rezolvată criza refugiaţilor în Siria, unde a fost aprins fitilul?

Cât de mare este pericolul pentru România? Are dreptate Traian Băsescu atunci când spune că ţara noastră ar trebui să-şi închidă graniţele pentru imigranţi? Cine are argumente să-l combată? Ce va decide Klaus Iohannis?

Răspunsurile astă-seară, la „Jocuri de Putere”, probabil cea mai liberă emisiune din România, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, pe Realitatea TV, Realitatea FM

şi realitatea.net!

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax