Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Teodor Atanasiu despre necesitatea de partide noi. Raportul privind ilegalităţile de la CNADNR

Publicat

rares bogdan În această seară, de la ora 21.00, unul dintre cei mai importanţi lideri ai PNL îţi spune cum interpretează liberalii sondajul năucitor care arată că 51% dintre români vor să voteze cu partide noi. Vei afla de la prim-vicepreşedintele Teodor Atanasiu dacă PNL îşi asumă vreo vină pentru dezgustul electoratului faţă de clasa politică, dar şi ce crede despre percepţia că 70% dintre acţiunile partidelor servesc interesele liderilor, nu pe cele ale cetăţenilor.

Cum va reuşi PNL să-şi primenească pupitrul de comandă? Câţi dintre actualii parlamentari si primari vor trece de noile criterii de integritate? Se mai poate strecura vreun penal printre furcile caudine?

Iar de la ora 22.00 vei vedea conţinutul raportului integral al Corpului de Control al Ministerului Transporturilor despre ilegalităţile petrecute sub umbrella sau cu complicitatea şefului demis al CNADNR, Narcis Neaga. Vei descoperi fapte incredibile şi situaţii care demonstrează că în momentul inaugurării tronsonului 3 al Autostrăzii Sibiu-Orăştie, bomba cu ceas de pe Cunţa-Sălişte ticăia, iar autorităţile o auzeau! Şi totuşi, autostrada electorală a fost dată în folosinţă! Cu ştiinţa cancelariei primului ministru.

Radiografia dezastrului – de ce nu avem autostrăzi şi şosele de centură, cine plăteşte?

Totul astă-seară la “Jocuri de Putere”, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, pe Realitatea TV şi Realitatea FM, de la 21.00 la 24.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax