Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: Şedinţă de repartizare după TITULARIZARE 2017 în ALBA. Concurenţă pentru posturile de învăţători şi educatori

Publicat

titularizare Miercuri, 26 iulie, la sala de şedinţe IŞJ Alba are loc repartizarea candidaţilor media minimum 7 după concursul de Titularizare. Sunt 162 de candidaţi pe 59 de posturi titularizabile.

Cea mai mare concurenţă este pentru posturi de învăţători, educatori şi profesori de Matematică şi Religie. Mai jos, programarea pentru repartizare şi lista posturilor (foto).

Reamintim că 170 de candidaţi din Alba au luat note peste 7 la concursul de Titularizare 2017 în acest an.

Vezi şi TITULARIZARE 2017: Peste 45% dintre candidaţi au luat peste 7 la proba scrisă, după contestaţii. TOP profesori după notele finale

În şedinţa de miercuri vor fi repartizate doar posturile vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată.

Sunt repartizaţi candidaţii care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului în judeţul Alba, indiferent de judeţul în care au susţinut proba scrisă.

Candidaţii sunt ierarhizaţi pe o listă unică, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare şi sunt repartizaţi în limita numărului de posturi didactice / catedre vacante / rezervate din lista afişată pentru concurs, transmite IŞJ Alba.

Candidaţii care nu au dobândit definitivarea în învăţământ pot participa la etapa de repartizar pentru ocuparea unui post titularizabil, atât timp cât, ulterior repartizării, mai îndeplinesc condiţiile legale de înscriere la examenul naţional de definitivare în învăţământ.

Repartizarea are loc la sala de şedinţe a IŞJ Alba, la sediul de pe str. Gabriel Bethlen nr 7 din Alba Iulia.

Posturile didactice / catedrele vacante publicate pentru ocupare cu contract pe perioadă nedeterminată, rămase neocupate, se transformă în posturi pentru angajare pe perioadă determinată şi se ocupă în etapele ulterioare ale mobilităţii personalului didactic.

Candidaţii repartizaţi au obligaţia de a se prezenta la post / catedră până cel târziu în data de 31 august 2017, în vederea încheierii contractului individual de muncă. În cazul neprezentării la post în termen de maximum trei zile, de la data de 31 august, pentru încheierea contractului individual de muncă, se revocă repartizarea.

Vezi şi CENTRALIZATOR_sedinte repartizare_IUL-AUG-SEPT-2017

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax