Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: Şedinţă la CL Aiud. Consilier nou de la UDMR, teren pentru DRDP Cluj şi taxe de păşunat pe 2015. Ordinea de zi

Publicat

primaria aiudConsilierii locali din Aiud se reunesc miercuri, 28 ianuarie, de la ora 14.00, în şedinţă ordinară, cu 29 de proiecte pe ordinea de zi. Sunt prezentate pentru aprobare propuneri pentru schimbarea componenţei CL, în urma demisiei unui consilier, prelungirea dării în administrare a unui teren către DRDP Cluj (CNADNR), pentru sediu, aprobarea taxei de pășunat pe anul 2015.

Proiect al ordinii de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind încetarea de drept a mandatului de consilier local al d-nei Szocs Ildico şi vacantarea locului ocupat de aceasta în cadrul Consiliului Local al municipiului Aiud (consilierul demisionează din motive personale)
  2. Proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier local al d-lui Csiki Iuliu Stefan, supleant pe lista de candidaţi a Uniunii Democrate Maghiare din România la alegerile locale din 10.06.2012 (consilierul va fi membru în cadrul Comisiei de activităţi ştiinţifice, învăţământ, cultură, culte, sport, respectiv relaţii externe)
  3. Proiect de hotărâre privind atribuirea în proprietate a unor terenuri, conform art. 36 din Legea nr. 18/1991, republicată, privind fondul funciar, cu modificările și completările ulterioare
  4. Proiect de hotărâre privind transmiterea în administrare a terenului aferent cantonului Gârbova către CNADNR SA – DRDP Cluj (spaţiu de 679 mp, pe 5 ani; se cere prelungirea dării în administrare pentru spaţiu de funcţionare, depozitare utilaje, instalaţii deszăpezire)
  5. Proiect de hotărâre privind însuşirea Raportului de evaluare, înscrierea în regim de carte funciară şi vânzarea prin negocierea directă a imobilului teren, înscris în CF 89434, nr. top. 578/3/2 Aiud II, Municipiul Aiud – Localitatea Aiudul de Sus, str. Gorunului nr. 37A, către proprietarul construcţiei edificate.
  6. Proiect de hotărâre privind însuşirea Raportului de evaluare şi vânzarea prin negocierea directă a prețului cu titularii contractului de concesiune și ai contractului de închiriere a imobilului teren situat administrativ în Aiud, str. Mircea Vulcănescu, nr. 3.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal „Construire locuinţă”, Sîncrai, str. Andrei Muresanu, nr. 1B – beneficiar Bardi Arthur.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei “Plan urbanistic de detaliu – construire spaţiu comercial şi mansardare clădire existentă” Aiud, Str. Băilor, nr.2.
  9. Proiect de hotărâre privind retragerea autorizaţiilor taxi de la SC Lexus Ro SRL, aprobate prin HCL nr.34/2009.

10.Proiect de hotărâre privind aprobarea taxei de pășunat pe anul 2015.

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea raportului pentru activitatea de prestări silvice pe anul 2014, anexă la contractul de prestări servicii silvice nr.5/2010.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici cuprinşi în Bugetul de Venituri şi Cheltuieli pe anul 2015, anexă la contractul de prestări servicii silvice nr.5/2010.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației – Amenajament Pastoral pentru parcelele aflate în proprietatea publică/privată a municipiului Aiud
  4. Proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcţii al Serviciului Public de Asistenţă Socială din subordinea Consiliului Local al municipiului Aiud.

15.Proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcţii al Serviciului Public Administraţia Patrimoniului Local Aiud.

  1. Raport privind restituirea sumei de 668,97 lei, reprezentând contravaloarea îmbunătăţirilor aduse prin racordarea la reţeaua electrică, a apartamentului nr. 3, din imobilul situat în Aiud, str. Cuza Vodă, nr. 18, jud. Alba, de către domnul Mate Carol
  2. Raportul anual privind aplicarea Legii nr.544/2001 şi a Legii nr.52/2003.
  3. Raportul Cadrului Tehnic PSI privind activitatea desfăşurată în anul 2014.
  4. Raport privind soluţionarea petiţiilor pe semestrul II al anului 2014.
  5. Raportul Comisiei de licitaţii pentru vânzarea bunurilor imobile din domeniul privat al municipiului pe anul 2014.
  6. Raportul Comisiei de licitaţii pentru concesionarea şi închirierea bunurilor din patrimoniul municipiului Aiud pe anul 2014.
  7. Raportul Comisiei pentru achiziţiile publice organizate şi derulate în condiţiile OUG nr.34/2006 pe anul 2014.
  8. Raportul Comisiei pentru eficienţă energetică a municipiului Aiud pe anul 2014.
  9. Raportul de activitate al Poliţiei Locale Aiud pentru anul 2014.
  10. Raportul Comisiei mixte de repartizare a locuinţelor pe anul 2014.
  11. Raport privind activitatea asistenţilor personali pe semestrul II al anului 2014.
  12. Raport privind activitatea medicilor şcolari din cadrul Dispensarului Şcolar pe anul 2014.
  13. Raport privind serviciile şi activităţile de asistenţă medicală comunitară derulate în semestrul II al anului 2014.
  14. Raport de activitate al CIMAS Aiud pe anul 2014.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dragos victor

    joi, 12.02.2015 at 13:55

    Intrebare,1 pana cand faimosul primar din Aiud permite evaziunea fiscala f acuta de tarabistii din zona pietii?
    Poate are interes in mentinere?
    2 Cand va fi sesizata Politia. Procuratura despre modul de disparitia enigmatica a plopilor din Aiud?Se aude d-le RUSU?Apropo de Rusu lemnele ptr foc sustras in toamna trecvuta va ajung pe iarna asta?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax