Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: Soția premierului României va participa la evenimentul „Oameni talentați ai comunității”, organizat de Academia Doamnelor

Publicat

academia doamnelor 1 La Centrul de Resurse „Academia Doamnelor” din municipiul Alba Iulia va avea loc miercuri, 16 martie, evenimentul „Oameni talentați ai comunității”. Printre invitați se află și soția premierului României, Valerie Cioloș-Villemin.

Evenimentul va începe de la ora 17.00, la sediul centrului din strada Gladiolelor nr. 3A. Programul va cuprinde workshopul „Rolul muzicii în sănătatea, armonia și educarea comunității”, inaugurarea expoziției colective a beneficiarilor centrului, recitaluri muzicale și momentul artistic „Rădăcini și aripi”.

Invitații speciali ai evenimentului sunt profesor asociat dr. psiholog Cristina Sava, Facultatea de Muzică, Universitatea „Transilvania” Brașov – Departamentul Master Meloterapie și dr. Valerie Cioloș-Villemin.

Parteneri evenimentului sunt Primăria municipiului Alba Iulia, Facultatea de Muzică din Brașov și Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia.

Soția premierului Dacian Cioloș a participat ultima dată la Alba Iulia la „Gala Micului Prinț”, în luna decembrie a anului trecut. În cadrul evenimentului, copiii de la opt grădinițe din oraș au făcut deliciul publicului prezent la Casa de Cultură a Studenților, printr-un spectacolul de sărbători, ”Copilăria la Porțile Cetății”. De asemenea, au fost premiați cu diplome oamenii de afaceri care se implică activ în viața comunității și în decursul anilor au făcut mai multe donații pentru îmbunătățirea de diferitelor servicii sociale. Finalul evenimentului a avut-o în centrul atenției pe Valerie Cioloș-Villemin, care a oferit un mic concert și a uimit publicul cu vocea sa.

Vezi și FOTO-VIDEO: Valerie Cioloş, soţia premierului României, pe scenă la Alba Iulia. A participat la Gala Micului Prinţ, un eveniment pentru comunitate

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax