Connect with us
Publicitate

SPORT

Mincă a semnat CFR: ”Mi s-a împlinit un vis”

Publicat

Fostul portar al Unirii Alba Iulia, Mihai Mincă a semnat, în aceste zile, cu campioana României, CFR Cluj. Albaiulianul s-a declarat încântat de mutarea făcută. ”Sunt bucuros că am ajuns la CFR Cluj și sper să fie bine pentru mine, să am constanță în prestații și să îmi ajut echipa. Îmi doresc să fiu sănătos de la acest an, pentru că, pe plan profesional, mi s-a împlinit un vis. Sunt fericit pentru că am semnat cu CFR”, a declarat, pentru Alba24.ro, Mihai Mincă.

Contractul lui Mincă se întinde pe durata a cinci ani. Goalkeeper-ul va evolua pentru  CFR Cluj doar din vară, deoarece acesta mai are contract cu gruparea FC Brașov. Totuși, acesta are o șansă să vină în „Gruia” din această vară, deoarece „feroviarii” sunt dispuși să plătească pentru el. ”Dacă cluburile se vor înțelege financiar, e posibil să ajung la CFR din această iarnă”, a adăugat Mihai Mincă.

sursa foto: Steagu.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax