Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministerul Educației a aprobat noile cuantumuri ale bursei de merit olimpic internațional. Câți bani vor primi elevii

Publicat

elevi

elevi medalii olimpiada premii concurs Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice (MENCS) a aprobat noile cuantumuri ale bursei de merit olimpic internațional acordată elevilor premiați la olimpiadele școlare internaționale desfășurate în anii 2015 şi 2016.

Potrivit unui Ordin al MENCS, elevii care obțin medalie de aur sau premiul I la o olimpiadă internațională vor primi 1.250 lei, cei răsplătiți cu medalie de argint sau premiul II – 938 de lei, iar cei care obțin medalie de bronz sau premiul III – 625 lei.

Potrivit legii, bursa de merit olimpic se acordă, lunar, timp de un an, din partea Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, elevilor români care au fost declarați cei mai buni din lume la concursurile internaționale, indiferent de disciplinele la care au fost premiați.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax