Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministerul Finanţelor vrea să blocheze angajările şi avansările în funcţii. Noi măsuri de reducere a cheltuielilor pentru mai mulţi bani la bugetul de stat

Publicat

anaf ajfp finante alba

taxe-impoziteMinisterul Finanţelor intenţionează să blocheze angajările şi să oprească temporar avansările în funcţie, ce presupun salarii mai mari. Sunt măsuri pentru reducerea cheltuielilor, în contextul în care Guvernul urmăreşte creşterea încasărilor la buget.

Documentul obținut de Digi24 TV precizează că „se sistează ocuparea tuturor posturilor vacante sau temporar vacante și se suspendă promovările în grad și funcție care ar duce la plata unor salarii mai mari pentru angajați”.

Anul acesta, Ministerul Finanţelor a primit aproape două miliarde de lei prin legea bugetului pentru a plăti salariile angajaților, cu 6,5% mai puțin ca a anul trecut.

Decizia privind blocarea angajărilor a fost luată în discuţie în şedinţa Guvernului de marţi dimineaţa. Reamintim că premierul Grindeanu a solicitat o soluţie ANAF pentru încasări mai mari la buget.

O altă măsură anunţată a fost reducerea salariilor pentru inspectorii Antifraudă.

Citeşte şi Scad salariile inspectorilor Antifraudă. Măsurile ANAF pentru creşterea încasărilor bugetare

surse: digi24.ro, ziare.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax