Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Sănătății: Campania de vaccinare antigripală va începe la timp, pe 15 octombrie. Dozele de vaccin se distribuie în teritoriu

Publicat

vaccinCampania de vaccinare antigripală va începe la timp, pe 15 octombrie, dozele de vaccin au fost achiziționate și se distribuie în teritoriu, a declarat, joi, la Târgoviște, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu.

Întrebat de jurnaliști când va începe campania de vaccinare antigripală, în condițiile în care dozele de vaccin nu au ajuns până acum, de exemplu, la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Dâmbovița, ministrul Sănătății a spus că nu vor fi întârzieri.

”Ca și anul trecut, 15 octombrie. Începe la timp (campania de vaccinare, n.r.) și sunt achiziționate dozele. Sute de mii de doze au și ajuns și se distribuie”, a afirmat ministrul Nicolae Bănicioiu.

Dozele de vaccin vor fi administrate gratuit persoanelor la risc, adică bătrânilor, bolnavilor cronici, copiilor și bătrânilor instituționalizați, femeilor însărcinate și personalului medical.

Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a participat joi, la Spitalul Județean Târgoviște, la inaugurarea proiectului european ”Dezvoltarea serviciilor publice electronice la unități sanitare în județul Dâmbovița”.

sursa: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax