Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Minor de 13 ani din Alba Iulia dispărut de la domiciliu. Ștefan Emilian Sandu este de negăsit de mai bine de 24 de ore

Publicat

Ștefan Emilian Sandu, un băiat de 13 ani din Alba Iulia este dat dispărut de la domiciliu. Acesta a plecat de acasă duminică, în jurul amiezii, iar de atunci este de negăsit.

UPDATE: Citeşte şi Ștefan Sandu, minorul de 13 ani dat dispărut, s-a întors acasă după mai bine de două zile de „hoinărit” prin oraș

Duminică, 2 martie, la ora 22.30, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin de către o femeie din oraş cu privire la faptul că fiul său, în vârstă 13 ani şi 4 luni, a plecat de la domiciliu, în jurul amiezii şi nu s-a mai întors.

Imediat au fost demarate activităţile de căutare a minorului şi a fost dat în urmărire, însă până luni după-amiaza nu a fost depistat.

Potrivit unor surse, copilul este elev în clasa a VII-a la Școala Incluzivă din Alba Iulia, iar aceasta nu ar fi prima dată când el a plecat de acasă.

Sandu Ștefan Emilian are următoarele semnalmente:

– 1,60 m înălţime;

– 35 kg;

– faţa rotundă;

– ochi căprui;

– părul negru, tuns scurt;

La data plecării, purta pantaloni de culoare albastru închis cu dungă roșie, geacă de culoare maro, iar în picioare avea o pereche de adidași.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea depistării minorului.

Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDTAE: Un cititor Alba24.ro, ne-a dezvăluit că l-a văzut pe băiat, duminică în jurul orei 16.30 în zona Kaufland din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax