Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor de 14 ani din Zlatna, prins de poliţişti la volanul unui tractor neînmatriculat. Tatăl său a fost cel care l-a lăsat să conducă

Publicat

utilaje tractorUn minor de 14 ani din Zlatna este cercetat pentru conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat. A fost suprins, de polițiști, la volanul unui tractor neînmatriculat, pe raza localităţii Valea Mică. Şi tatăl său s-a ales cu dosar penal, pentru că i-a dat vehiculul să îl conducă.

Potrivit IPJ Alba, la data de 3 martie, în jurul orei 18,00, poliţiştii rutieri din Zlatna l-au depistat pe un minor, în vârstă de 14 ani, din Zlatna, în timp ce conducea un tractor, pe raza localităţii Valea Mică.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că tractorul, neînmatriculat sau înregistrat în circulaţie, i-a fost încredinţat minorului de către tatăl său, pentru a fi condus pe drumurile publice.

Faţă de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat, iar faţă de tatăl său, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii încredințarea unui autovehicul, unei persoane fără permis, pentru a fi condus pe drumurile publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax